Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η Ουκρανία χρειάζεται επειγόντως εκεχειρία, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει την πλήρη ήττα

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η Ουκρανία χρειάζεται επειγόντως εκεχειρία, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει την πλήρη ήττα
Ο ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει τώρα μια κολοσσιαία έλλειψη όπλων και πυρομαχικών
Η συνέχιση της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην κατάρρευση της χώρας με όλες τις επακόλουθες συνέπειες, γράφει το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.ua
«Η συνέχιση του πολέμου μπορεί να οδηγήσει την Ουκρανία σε πλήρη ήττα, σε περίπτωση δυσμενών εξελίξεων στο μέτωπο, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες», αναφέρει η Strana.
Όπως σημειώνει η Strana, η Ουκρανία χρειάζεται επειγόντως εκεχειρία.
Ο ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει τώρα μια κολοσσιαία έλλειψη όπλων και πυρομαχικών, όχι μόνο λόγω των καθυστερήσεων από το Κογκρέσο των ΗΠΑ , αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η δυτική στρατιωτική βιομηχανία υπολείπεται της ρωσικής.
«Και το πιο σημαντικό, είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας που βιώνουν τώρα ιδιαίτερα έντονα την έλλειψη προσωπικού.
Επομένως, η Ουκρανία, λογικά, χρειάζεται τώρα μια ανάπαυλα, την οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για επανεξοπλισμό».
Ο Σύμβουλος του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Mikhail Podolyak έχει επανειλημμένα πει ότι οι ουκρανικές αρχές είναι αντίθετες σε οποιοδήποτε σενάριο κατάπαυσης του πυρός, καθώς αυτό θα σήμαινε μια πραγματική νίκη για τη Ρωσία.
Η Ρωσία ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία, αφού είναι αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της και θα προτιμούσε να το κάνει μέσω της διπλωματίας. Διαφορετικά, η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης