Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Μεσολάβηση του Putin για την απελευθέρωση Ρώσων εβραϊκού θρησκεύματος που κρατούνται από τη Hamas

Ρωσία: Μεσολάβηση του Putin για την απελευθέρωση Ρώσων εβραϊκού θρησκεύματος που κρατούνται από τη Hamas
«Ο πρόεδρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλη του την επιρροή, όλες τις διασυνδέσεις του» εκτιμά ο Ρώσος αρχιραβίνος
Οι ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συζήτησαν με τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin το ζήτημα της απελευθέρωσης τριών Ρώσων ομήρων στη Γάζα.
Ο Ρώσος πρόεδρος «έχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για αυτούς», ανακοίνωσε ο αρχιραβίνος της Ρωσίας Berel Lazar μετά από συνάντηση με τον ηγέτη της Ρωσίας.
«Ο πρόεδρος έχει εύηκοα ώτα. Έχει όλες τις πληροφορίες για τους ομήρους που έχουν ρωσική υπηκοότητα, είναι τρεις από αυτούς και ο Alexander Trufanov είναι μόνο ένας από αυτούς», τόνισε ο Lazar, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του.
Ο Putin σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλη την επιρροή και τις διασυνδέσεις του για να λύσει το πρόβλημα των ομήρων στη Γάζα το συντομότερο δυνατό, πρόσθεσε ο Ρώσος αρχιραβίνος.
«Ο πρόεδρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλη του την επιρροή, όλες τις διασυνδέσεις του για να διασφαλίσει ότι το πρόβλημα των ομήρων [στη Γάζα] θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατό», εκτίμησε ο θρησκευτικός ηγέτης.
Η συνάντηση με τον πρόεδρο, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας, Alexander Boroda, πραγματοποιήθηκε αργά την Τετάρτη (7/8).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης