Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Riiter (Πρώην CIA): Η συνέντευξη του Putin στον Tucker Carlson βόμβα στην ρωσοφοβία στις ΗΠΑ

Scott Riiter (Πρώην CIA): Η συνέντευξη του Putin στον Tucker Carlson βόμβα στην ρωσοφοβία στις ΗΠΑ
Σε συνθήκες όπου τα περισσότερα από τα κορυφαία αμερικανικά μέσα είναι «ήδη διεφθαρμένα εδώ και πολύ καιρό», η συνέντευξη του Tucker Carlson μπορεί να γίνει ένα τέτοιο «αντίδοτο» λέει ο Ritter
Η συνέντευξη του Ρώσου Προέδρου Putin με τον δημοσιογράφο Tucker Carlson θα είναι το «μεγαλύτερο πλήγμα» στη ρωσοφοβία που διαποτίζει την αμερικανική κοινωνία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Αυτό θα κλονίσει τη ρωσοφοβία στην Αμερική στον πυρήνα της και έτσι ελπίζουμε να θέσει τις βάσεις για μια ευρύτερη συζήτηση των σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας που θα μπορούσε να απομακρύνει την Αμερική από την τροχιά της σύγκρουσης, εξαλείφοντας την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου», τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Ritter, η αχαλίνωτη ρωσοφοβία απειλεί την εθνική ασφάλεια των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση κινδύνου, που οδηγεί σε επικίνδυνη σύγκρουση.
«Εάν ο αμερικανικός λαός θέλει να έχει ελπίδα επιβίωσης την επόμενη δεκαετία, πρέπει να έχει ένα αντίδοτο στη νόσο της ρωσοφοβίας.
Αυτό το αντίδοτο δεν είναι δύσκολο να αποκτηθεί: αποτελείται από αλήθεια που βασίζεται σε γεγονότα και μια ρεαλιστική κατανόηση του κόσμου που ζούμε», πιστεύει ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, σε συνθήκες όπου τα περισσότερα από τα κορυφαία αμερικανικά μέσα είναι «ήδη διεφθαρμένα εδώ και πολύ καιρό» και προωθούν τη ρωσοφοβία, η συνέντευξη του Tucker Carlson μπορεί να γίνει ένα τέτοιο «αντίδοτο».
Ο Tucker Carlson δημοσίευσε ένα βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο Χ με φόντο τους πύργους του Κρεμλίνου και τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, στο οποίο δήλωσε ότι σύντομα θα πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, σκόπευε να δώσει συνέντευξη λόγω του γεγονότος ότι οι Αμερικανοί αγνοούν απολύτως τι συμβαίνει στη Ρωσία και την Ουκρανία.
Η συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο θα δημοσιευτεί στις 9 Φεβρουαρίου στις 2 τα ξημερώματα ώρα Μόσχας.
Ο Carlson, ο οποίος είναι ο Αμερικανός δημοσιογράφος με την υψηλότερη απήχηση, απολύθηκε εντυπωσιακά από το τηλεοπτικό κανάλι Fox New τον Απρίλιο του 2023.
Στο πρόγραμμα του στο Χ δήλωσε ότι προσπαθούν να φιμώσουν τους Αμερικανούς πολιτικούς που μιλούν ενάντια στη συνεχιζόμενη υποστήριξη στην Ουκρανία, κατηγορώντας τους ότι έχουν δεσμούς με τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης