Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova για Nordic Response: Η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τις απειλές του ΝΑΤΟ στα βόρεια σύνορά της

Zakharova για Nordic Response: Η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τις απειλές του ΝΑΤΟ στα βόρεια σύνορά της
«Η χώρα μας δεν θα αφήσει χωρίς απάντηση την ενίσχυση του στρατιωτικού δυναμικού του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Η Ρωσία θα βρει τρόπο να περιορίσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια σε σχέση με την αυξημένη στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σχολιάζοντας τις ασκήσεις Nordic Response του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στις 3-14 Μαρτίου.
«Η χώρα μας δεν θα αφήσει χωρίς απάντηση την ενίσχυση του στρατιωτικού δυναμικού του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της, θα λάβει τα σχετικά αμυντικά μέτρα για να περιορίσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια», σημείωσε.
Η Zakharova τόνισε το γεγονός ότι πάνω από 20.000 στρατιώτες από 14 χώρες θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα βόρεια τμήματα της Νορβηγίας, της Φινλανδίας και της Σουηδίας.
«Αυτός ο νέος γύρος στρατιωτικής δραστηριότητας είναι γεμάτος με την πρόσθετη κλιμάκωση των εντάσεων στην ευρωαρκτική περιοχή», τόνισε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης