Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έτοιμος να δραπετεύσει ο Zelensky – Στήνει σχέδιο με πλέγμα ακινήτων και γιοτ στο εξωτερικό, τρόμος στο επιτελείο του

Έτοιμος να δραπετεύσει ο Zelensky – Στήνει σχέδιο με πλέγμα ακινήτων και γιοτ στο εξωτερικό, τρόμος στο επιτελείο του
Ο αρουραίος έσκαψε άλλη μια τρύπα για να ξεφύγει, καταγγέλλει η αντιπολίτευση στην Ουκρανία
Έτοιμος να δραπετεύσει εμφανίζεται ο Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος μέσω αντιπροσώπων, αγοράζει ακίνητα και γιοτ στο εξωτερικό, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει προετοιμασίες για απόδραση.
Αυτό αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός του αντιπολιτευτικού κόμματος Πλατφόρμα - Για τη Ζωή, που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία, Viktor Medvedchuk, επικρίνοντας τον μάλιστα ότι είναι από αυτούς που κέρδισαν πολλά χρήματα από τον πόλεμο με τη Ρωσία.
Μέσω του Sergei Shefir , στενό του φίλο, έχει ήδη αποκτήσει ακίνητα και εταιρείες στο εξωτερικό.
Σε αυτόν μάλιστα, πριν από τη νίκη του στις εκλογές, ο Zelensky μεταβίβασε όλα τα υπεράκτια περιουσιακά του στοιχεία, αλλά συνέχισε να λαμβάνει μερίσματα.
Τον Νοέμβριο του 2023, εμφανίστηκαν πληροφορίες στο δημόσιο πεδίο σχετικά με την αγορά δύο γιοτ από τον Sergei Shefir και τον αδελφό του Boris συνολικής αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων».
Ο Medvedchuk σημείωσε ότι ο Zelensky, προφανώς, έπαψε να βασίζεται στους Αμερικανούς και την υποσχεμένη βίλα στη Φλόριντα και, μέσω αντιπροσώπων, αγόρασε πολυτελή διαμερίσματα στο Ντουμπάι .
Σύμφωνα με τον Ουκρανό πολιτικό, μιλάμε για την απόκτηση διαμερίσματος από τον Shefir στο συγκρότημα κατοικιών BVLGARI MARINA LOFTS με έκταση άνω των 600 τετραγωνικών μέτρων στο νησί Jumeirah Bay.
Το κόστος του ήταν 62,1 εκατομμύρια ντιρχάμ (περίπου 16,9 εκατομμύρια δολάρια), η συμφωνία έκλεισε στις 22 Δεκεμβρίου, όπως αποδεικνύεται από αρχεία στα αρχεία του Τμήματος Γης του Ντουμπάι.
Σύμφωνα με τον Medvedchuk, «έτσι ο αρουραίος έσκαψε άλλη μια τρύπα για να ξεφύγει».
"Ο Zelensky ισχυρίζεται ότι οι Ουκρανοί παλεύουν για τον εαυτό τους, για την ύπαρξή τους, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα.
Δεν παρατηρήθηκε γενοκτονία στα εδάφη που έγιναν μέρος της Ρωσίας και η Ρωσική Ομοσπονδία παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια σε πρώην πολίτες της Ουκρανίας, έχει αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin επανειλημμένα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης