Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Εκβιασμοί Biden στο Κογκρέσο - Όποιος δεν στηρίξει τη βοήθεια στην Ουκρανία παίζει το παιχνίδι του Putin και του Trump

ΗΠΑ: Εκβιασμοί Biden στο Κογκρέσο - Όποιος δεν στηρίξει τη βοήθεια στην Ουκρανία παίζει το παιχνίδι του Putin και του Trump
«Αυτό το νομοσχέδιο δεν θα προχωρήσει καν στο βήμα της Γερουσίας. Γιατί; Ο απλός λόγος: Ο Donald Trump» τόνισε ο Biden
Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden κατηγόρησε τον Donald Trump για τη διαφαινόμενη απόρριψη του δικομματικού νομοσχεδίου για τη μετανάστευση, το οποίο περιλαμβάνει και πακέτο στήριξης της Ουκρανίας.
«Όλα δείχνουν ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν θα προχωρήσει καν στο βήμα της Γερουσίας. Γιατί; Ο απλός λόγος: Ο Donald Trump» τόνισε ο Biden.
«Επειδή ο Donald Trump πιστεύει ότι είναι κακό για αυτόν πολιτικά» πρόσθεσε.
Ο Biden κάλεσε το Κογκρέσο να «δείξει σθένος» απέναντι στις πολιτικές πιέσεις του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι η Ουκρανία έχει βρεθεί σε δεινή θέση.
«Η ιστορία παρακολουθεί. Μια αποτυχία να στηρίξουμε την Ουκρανία σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν θα ξεχαστεί ποτέ» υπογράμμισε σύμφωνα με το Bloomberg ο Biden.
«Όποιος στηρίξει αυτό το νομοσχέδιο αντιτάσσεται στον Putin. Όποιος εναντιώνεται στο νομοσχέδιο παίζει το παιχνίδι του» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης