Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν προπύργια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο χωριό Priyutnoye, στην περιοχή Zaporozhye

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν προπύργια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο χωριό Priyutnoye, στην περιοχή Zaporozhye
Βελτιώνονται οι θέσεις των Ρώσων στο ουκρανικό μέτωπο 
«Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν τον εχθρό από πολλά ισχυρά σημεία βόρεια του χωριού Priyutnoye στην περιοχή Zaporozhye και προχώρησαν κατά 200-500 μέτρα», δήλωσε ο Vladimir Rogov, πρόεδρος του κινήματος «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία»,σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
«Οι μονάδες μας έφτασαν στις λίμνες και τη χαράδρα στα βορειοδυτικά του χωριού Priyutnoye και τώρα εδραιώνουν τις θέσεις τους. Πήραμε πολλά εχθρικά οχυρά», τόνισε ο Rogov.
Σημείωσε ότι ο οικισμός βρισκόταν στη γκρίζα ζώνη για αρκετούς μήνες. Τ0ο πρακτορείο πρόσθεσε ότι η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων πραγματοποιείται με την υποστήριξη πυροβολικού και UAV σε μικρές ομάδες λόγω του σημαντικού αριθμού εχθρικών drones.
Νωρίτερα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι μονάδες της ομάδας στρατευμάτων Vostok στη νότια κατεύθυνση του Ντόνετσκ βελτίωσαν την κατάσταση κατά μήκος της πρώτης γραμμής, απέκρουσαν δύο εχθρικές επιθέσεις και απέκρουσαν επιθέσεις στις Staromayorskoye, Urozhaynoye DPR και Priyutnoye στην περιοχή Zaporozhye.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης