Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντυπωσιάζει τη Μέση Ανατολή το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir

Εντυπωσιάζει τη Μέση Ανατολή το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος Pantsir που επιβεβαιώθηκε σε πραγματικές συνθήκες, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον
Σχετικά Άρθρα
Οι εταίροι της ρωσικής Rosoboronexport στη Μέση Ανατολή είναι ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες του αντιαεροπορικού πυραυλικού και οπλικού συστήματος Pantsir στη ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, δήλωσε στο TASS ο διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού οργανισμού εξαγωγών άμυνας Alexander Mikheev, στην Παγκόσμια Έκθεση Άμυνας 2024.
"Ακούμε συχνά από ξένους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Μέσης Ανατολής, ενθουσιώδεις κριτικές για τα βίντεο του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας με τα πλάνα της πολεμικής επιχείρησης Pantsir στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (όπως αποκαλούν οι Ρώσοι τον πόλεμο στην Ουκρανία).

Καταστρέφει τα βλήματα από σύγχρονα MLRS 

Οι εταίροι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από την 100% καταστροφή των βλημάτων πυραύλων που εκτοξεύονται με μία μόνο ομοβροντία από σύγχρονα MLRS δυτικών κατασκευαστών", δήλωσε ο Mikheev.
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος Pantsir που επιβεβαιώθηκε σε πραγματικές συνθήκες, προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος.
Η Rosoboronexport προωθεί το Pantsir επί του παρόντος σε όλες τις περιοχές παρουσίας της.
"Φυσικά, οι χώρες της Μέσης Ανατολής που παραδοσιακά εξοπλίζουν τους στρατούς τους με οπλισμό αιχμής είναι μεταξύ των κορυφαίων εισαγωγέων.
Επιπλέον, προσφέρουμε μια μοναδική μορφή συνεργασίας σε φιλικές χώρες, που περιλαμβάνει την τοπική παραγωγή του Pantsir στο έδαφος των πελατών", τόνισε ο Mikheev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης