Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Σάλος για τον βιασμό 13χρονης από ομάδα Αιγύπτιων μεταναστών - Χημικό ευνουχισμό ζητά ο Salvini

Ιταλία: Σάλος για τον βιασμό 13χρονης από ομάδα Αιγύπτιων μεταναστών - Χημικό ευνουχισμό ζητά ο Salvini
Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό το 13χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά σε δημόσια τουαλέτα μπροστά στα μάτια του 17χρονου φίλου της στο στο πάρκο Villa Bellini στην Κατάνια της Σικελίας το απογευμα της 30ης Ιανουαρίου ενώ έκαναν βόλτα
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία ο βιασμός μιας 13χρονης κοπέλας από επτά παράνομους μετανάστες από την Αίγυπτο, ηλικίας 15-19 ετών.
Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό το 13χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά σε δημόσια τουαλέτα μπροστά στα μάτια του 17χρονου φίλου της στο στο πάρκο Villa Bellini στην Κατάνια της Σικελίας το απογευμα της 30ης Ιανουαρίου ενώ έκαναν βόλτα.
Μετά τη γνωστοποίηση του εφιάλτη που έζησε η 13χρονη, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Salvini ζήτησε να γίνει χημικός ευνουχισμός στους δράστες της άγριας επίθεσης στην ανήλικη.
«Το κορίτσι βιάστηκε από μια ομάδα επτά Αιγυπτίων. Μια θεραπεία μπορεί να υπάρξει: ο χημικός ευνουχισμός» είπε ο Salvini.
Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας το κόμμα του θα παρουσιάσει σύντομα την πρότασή του για το θέμα αυτό με την βουλευτή Ανναλίζα Ταρντίνο να προσθέτει ότι «επιμένουμε ότι είναι αναγκαίος ο χημικός ευνουχισμός για βιαστές και παιδόφιλους, τα ισόβια για παρόμοια επεισόδια και μεγαλύτερη ασφάλεια στις πόλεις μας»

Η σοκαριστική περιγραφή της 13χρονης

Περιγράφοντας τα όσα πέρασε στα χέρια των επτά δραστών η 13χρονη είπε ότι «Δύο με άρπαξαν και άλλοι άρπαξαν τον φίλο μου. Και μας πήγαν στην τουαλέτα. Ήταν ένας εφιάλτης, δεν υπήρχε κανένας εκεί εκείνη την ώρα»
Η 13χρονη είπε ότι προσπαθούσε να ξεφύγει, όπως και ο φίλος της, αλλά δεν μπορούσαν καθώς ήταν επτά και εκείνοι μόλις δυο.
«Δύο από αυτούς με βίασαν, ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν και και ανάγκασαν το φίλο μου να βλέπει. Ούρλιαζε και ήταν απελπισμένος. Είπα: "Σας ικετεύω, σας ικετεύω, μη μου κάνετε κακό, αφήστε με να φύγω"».
Ο βιασμός συνεχίστηκε για 30 λεπτά μέχρι που το ζευγάρι μπόρεσε να ξεφύγει και να δραπετεύσει. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, οι οποίοι κατάφεραν να πιάσουν τη συμμορία των επτά μέσα σε 24 ώρες.
Το θύμα αναγνώρισε τους δύο ανήλικους φερόμενους ως δράστες του βιασμού, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία.
Ο ένας από αυτούς φέρεται να είναι ένας από τους βιαστές, ενώ ο άλλος ήταν ένα από τα αγόρια που παρακολουθούσαν και συγκρατούσαν τον φίλο της κοπέλας. Γενετικό υλικό βρέθηκε σε έναν από τους τρεις ανήλικους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης