Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί χάνουν στο μέτωπο και χτυπούν πόλεις – Patrushev (Ρωσία): Θα επιτύχουμε όλους τους στόχους μας

Οι Ουκρανοί χάνουν στο μέτωπο και χτυπούν πόλεις – Patrushev (Ρωσία): Θα επιτύχουμε όλους τους στόχους μας
Με την κατάρριψη του IL-76 το Κίεβο έδειξε ότι δεν λυπάται ούτε τους δικούς του τόνισε ο Nikolai Patrushev
Η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει στο πλαίσιο της στρατιωτικής της επιχείρησης στην Ουκρανία υποστηρίζει ο Nikolai Patrushev, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος κατηγορεί το Κίεβο ότι λόγω της ήττας του στο μέτωπο, πλήττει πόλεις και προχωρά σε τρομοκρατικές ενέργειες για να εκφοβίσει τον πληθυσμό.
«Η Ρωσία θα εκπληρώσει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, παρά τις προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να εκφοβίσει τους πολίτες της Ρωσίας με τρομοκρατικές επιθέσεις και βομβαρδισμούς της επικράτειάς της» ανέφερε ο Patrushev, υποστηρίζοντας πως στο πλαίσιο της αποτυχίας των στρατιωτικών επιχειρήσεων και της μείωσης της δυτικής βοήθειας, το Κίεβο προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στη Ρωσία με τρομοκρατικές επιθέσεις, χτυπώντας ανελέητα και εσκεμμένα καθαρά πολιτικούς στόχους.
«Το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, στο πλαίσιο της έλλειψης επιτυχίας στο πεδίο της μάχης και της μείωσης της βοήθειας από τους δυτικούς επιμελητές του, προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την κοινωνικοπολιτική κατάσταση μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων στη ρωσική επικράτεια.
Επιτίθεται αδίστακτα και σκόπιμα πολιτικούς στόχους, όπως συνέβη με επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές και χώρους μαζικών συγκεντρώσεων αμάχων όπως συνέβη κατά τις επιθέσεις στο Belgorod, στο Donetsk, στο Lusychansk και σε άλλες ρωσικές πόλεις», υπογράμμισε ο Patrushev σε συνάντηση για θέματα εθνικής ασφάλειας στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια Ural.
Όπως είπε ο Patrushev, οι στόχοι που έχει θέσει ο Putin, όπως η αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας καθώς και η εξουδετέρωση των στρατιωτικών απειλών προς τη Ρωσία, θα επιτευχθούν πλήρως, χάρη στο κουράγιο, στη γενναιότητα και στο σθένος των πολεμιστών μας.
Αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους IL-76 που μετέφερε 65 Ουκρανούς αιχμάλωτους πολέμου, ο Patrushev υπογράμμισε πως «οι αρχές του Κιέβου δεν λυπούνται ούτε τους δικούς τους ανθρώπους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης