Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλη Βρετανία: Επιστρέφει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ ο Πρίγκιπας Harry για να επισκεφθεί τον Κάρολο

Μεγάλη Βρετανία: Επιστρέφει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ ο Πρίγκιπας Harry για να επισκεφθεί τον Κάρολο
«Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες ημέρες» μεταφέρει πηγή κοντά στον πρίγκιπα Harry
Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε με τον βασιλιά Κάρολο για τη διάγνωση του καρκίνου του και θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία για να τον δει σύντομα, δήλωσε πηγή κοντά στον Harry στο Press Association.
«Ο Δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες ημέρες», μετέφερε στο δίκτυο ανώνυμη πηγή κοντά στον Πρίγκιπα Harry.
Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική κοινή γνώμη βρίσκεται σε σοκ, διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση του Buckingham, η οποία αποκαλύπτει ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγιγνώσθηκε με «μια μορφή καρκίνου».
Αν και δεν είναι καρκίνος του προστάτη, ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεραπείας του Καρόλου για τη διόγκωση του προστάτη του.
Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, εντούτοις σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ο βασιλιάς ξεκίνησε ήδη «τακτικές θεραπείες» από τη Δευτέρα (5/2).
Τα Ανάκτορα του Bucgingham τόνισαν ότι ο βασιλιάς «παραμένει απόλυτα αισιόδοξος για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης