Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γεωργία κατέσχεσε φορτίο εκρηκτικών από την Ουκρανία - «Ετοίμαζαν μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία» - 14 κιλά εκρηκτικής ύλης

Η Γεωργία κατέσχεσε φορτίο εκρηκτικών από την Ουκρανία - «Ετοίμαζαν μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία» - 14 κιλά εκρηκτικής ύλης
Το φορτίο κατευθυνόταν από την Ουκρανία στη Ρωσία για μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις
Το Κίεβο φαίνεται πως συνεχίζει τις προσπάθειες για να εξαπολύσει τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ειδικότερα, σήμερα 5 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της Γεωργίας ανέφερε ότι ένα μεγάλο φορτίο εκρηκτικών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στη χώρα. Το φορτίο κατευθυνόταν από την Ουκρανία στη Ρωσία για μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις.
Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά των γεωργιανών Αρχών, το φορτίο στάλθηκε από την ουκρανική πόλη Οδησσό στη ρωσική πόλη Voronezh.
Κατευθυνόταν από το ουκρανικό έδαφος μέσω Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας και Γεωργίας προς τη Ρωσία με σκοπό την τρομοκρατική επίθεση.
Το φορτίο έκρυβε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης περί των 14 κιλών. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί γεμάτοι με εκρηκτικό C-4.

Τρεις βόμβες κατασχέθηκαν στα σύνορα Ρωσίας και Γεωργίας και άλλες τρεις «κρύφτηκαν στην Τιφλίδα σε συγκεκριμένη διεύθυνση».
Πολίτες της Γεωργίας, της Ουκρανίας και της Αρμενίας συμμετείχαν στη μεταφορά εκρηκτικών μέσω Γεωργίας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να μην γνώριζαν το φορτίο που μετέφεραν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης