Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marjorie Taylor Greene (Βουλευτής ΗΠΑ): Ο Carlson είναι στην Μόσχα για συνέντευξη του Putin και οι Δημοκρατικοί... ανατριχιάζουν

Marjorie Taylor Greene (Βουλευτής ΗΠΑ): Ο Carlson είναι στην Μόσχα για συνέντευξη του Putin και οι Δημοκρατικοί... ανατριχιάζουν
Ο αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson βρίσκεται στην Μόσχα με στόχο να πάει συνέντευξη από τον Putin - Marjorie Taylor Greene (Βουλευτής ΗΠΑ): Οι Δημοκρατικοί ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι ο Carlson θα πάρει συνέντευξη από τον Putin

Σχετικά Άρθρα
Ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson βρίσκεται στην Μόσχα της Ρωσίας, τόνισε ο συνάδελφός του Jackson Hinkle, αλλά μάλλον αυτό δεν το καλοβλέπουν οι Δημοκρατικοί, όπως τονίζει σε δηλώσεις της η βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Marjorie Taylor Greene.
Σε εικόνες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News βρισκόταν στο Θέατρο Μπολσόι (Bolshoi Theater), πιθανώς στο μπαλέτο Σπάρτακος.
«Ο Tucker Carlson φαίνεται να βρίσκεται στη Μόσχα.
Παρακαλώ ας πάρει μια συνέντευξη από τον Putin.
Προηγουμένως, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News είπε ότι προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη, αλλά η αμερικανική κυβέρνηση τον εμπόδισε, αλλά ο ίδιος δεν διευκρίνισε τις λεπτομέρειες.

Marjorie Taylor Greene (Βουλευτής ΗΠΑ): Οι Δημοκρατικοί ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι ο Carlson θα πάρει συνέντευξη από τον Putin

Οι σημερινές αμερικανικές αρχές φοβούνται τη συνέντευξη του δημοσιογράφου Tucker Carlson με τον Ρώσο πρόεδρο Putin, δήλωσε η βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Marjorie Taylor Greene.
«Οι δημοκράτες και οι προπαγανδιστές των μέσων ενημέρωσης ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι ο Tucker Carlson θα πάρει συνέντευξη από τον Putin».
Σύμφωνα με την Taylor Greene, οι αμερικανικές αρχές μισούν όταν «κάποιος όπως ο Carlson δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σενάριο».
Η βουλευτής σημείωσε ότι οι Αμερικανοί «ακούνε την αλήθεια» από ανθρώπους σαν αυτόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης