Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Medvedev προειδοποιεί: Το ΝΑΤΟ παίζει με τη φωτιά και με πολύ επικίνδυνο τρόπο – Τότε θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος

Ο Medvedev προειδοποιεί: Το ΝΑΤΟ παίζει με τη φωτιά και με πολύ επικίνδυνο τρόπο – Τότε θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος
Εάν το ΝΑΤΟ παρασυρθεί και καταπατήσει την ακεραιότητα της χώρας μας, θα λάβει αμέσως την κατάλληλη απάντηση τόνισε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας 
Σχετικά Άρθρα
Η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε καμία χώρα του ΝΑΤΟ, κάτι που είναι ξεκάθαρο σε οποιονδήποτε είναι λογικός στη Δύση, έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte.
Σχολιάζοντας την άσκηση Steadfast Defender 2024 του ΝΑΤΟ, τη μεγαλύτερη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, σημείωσε ότι αυτό είναι «παίζοντας με τη φωτιά με πολύ επικίνδυνο τρόπο».
«Δεν σκοπεύουμε να επιτεθούμε σε κανένα από τα μέλη του ΝΑΤΟ.
Αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους τους λογικούς ανθρώπους στη Δύση.
Ωστόσο, εάν παρασυρθούν παίζοντας και καταπατήσουν την ακεραιότητα της χώρας μας, θα λάβουν αμέσως την κατάλληλη απάντηση», είπε ο Medvedev.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «σε αυτή την περίπτωση θα ακολουθήσει ένας μεγάλος πόλεμος που το ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να αποφύγει».
Η άσκηση Steadfast Defender 2024 του ΝΑΤΟ διεξάγεται στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο. 31 κράτη μέλη και η Σουηδία που θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ συμμετέχουν στις ασκήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης