Διεθνή

Putin: Σαφώς ανώτερα τα νέα ρωσικά όπλα από αυτά του ΝΑΤΟ

Putin: Σαφώς ανώτερα τα νέα ρωσικά όπλα από αυτά του ΝΑΤΟ
Για να πετύχεις στο πεδίο της μάχης πρέπει να απαντήσεις γρήγορα στα μέσα καταστροφής του εχθρού τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος
Τα νέα ρωσικά όπλα και στρατιωτικά συστήματα είναι σαφώς ανώτερα από αυτά του ΝΑΤΟ υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin κατά την επίσκεψη του στην περιοχή Tula.
Σε ομιλία του στο φόρουμ «Όλα για τη Νίκη», ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε πως για να πετύχεις στο πεδίο της μάχης, πρέπει να απαντήσεις γρήγορα στα μέσα καταστροφής και αναγνώρισης που χρησιμοποιεί ο εχθρός και να τα καταστείλεις.
Το πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε πως είναι αδύνατο να επιτευχθεί νίκη στο μέτωπο αν δεν υπάρχει υποστήριξη από την αμυντική βιομηχανία, αναφέροντας πως η Ρωσία θα αυξήσει τις παραγγελίες της για όπλα σε επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας προκειμένου να αναπληρώσει τα αποθέματά της.
Μάλιστα, επισήμανε πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 520.000 νέες θέσεις εργασίας στην αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία.
«Οι ρωσικές επιχειρήσεις στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα είναι πλέον γεμάτες με παραγγελίες» είπε ο Putin, ο οποίος προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει περαιτέρω αυξήσεις και άλλα κοινωνικά μέτρα για τους εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης