Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η βόμβα της δεκαετίας - Κι επίσημα στη Ferrari o Lewis Hamilton

Η βόμβα της δεκαετίας - Κι επίσημα στη Ferrari o Lewis Hamilton
Ο Βρετανός θα αποχωριστεί την Mercedes στο τέλος του 2024 ολοκληρώνοντας μία τεράστια «βόμβα» στη Formula 1
Από το 2025, ο Lewis Hamilton θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Scuderia Ferrari και θα αποχωριστεί την Mercedes στο τέλος του 2024 ολοκληρώνοντας μία τεράστια «βόμβα» στην Formula 1.
Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη του συμβολαίου με την ομάδα να εξηγεί ότι ο Βρετανός έκανε ήδη χρήση της option του για να αποχωρήσει με προορισμό την Ιταλία.


H Ferrari προχώρησε κι εκείνη με την σειρά της στην επίσημη ανακοίνωση του Βρετανού πιλότου με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 να γίνεται μέλος της οικογένειας της Scuderia στο πλευρό του Charles Leclerc.


Mε ... χίλια η μετοχή της Ferrari λόγω της μεταγραφής του Hamilton

Προτού καν ανακοινωθεί κι επίσημα αυτό που οι φίλοι του μηχανικίνητου αθλητισμού αποκαλούν «βόμβα της δεκαετίας», δηλαδή η μετακίνηση του Lewis Hamilton από τη Mercedes στη Ferrari, το κλίμα στην Ιταλία ήταν πανηγυρικό.
Μάλιστα, τα πανηγύρια έφτασαν μέχρι το χρηματιστήριο του Milano, με τη μετοχή της Ferrari να κάνει άλμα κατά 5%, ή, αλλιώς κατά 4 δισεκατομμύρια ευρώ.
Γίνεται, έτσι, αντιληπτό ότι πέραν των αγωνιστικών οφελών που θα έχει η Scuderia από την μεταγραφή του πρώην πρωταθλητή κόσμου, θα αποκομίσει και σημαντικό οικονομικό κέρδος.
Δεδομένα άλλωστε, το συμβόλαιο του Lewis Hamilton θα προβλέπει σίγουρα ότι ο Βρετανός θα οδηγεί και θα διαφημίζει τις κόκκινες φανέλες, συμμετέχοντας στις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες.
Καθώς η Scuderia ανακοίνωσε κι επίσημα την συμφωνία με τον Βρετανό οδηγό, αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/2), θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το πάρτι στο χρηματιστήριο θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης