Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρές μάχες των Ρώσων με πέντε ουκρανικές ταξιαρχίες σε Kupyansk και Krasny Liman

Σφοδρές μάχες των Ρώσων με πέντε ουκρανικές ταξιαρχίες σε Kupyansk και Krasny Liman
Βαριές απώλειες σε έμψυχο δυναμικό και εξοπλισμό για τις ουκρανικές δυνάμεις
Σκληρές μάχες διεξάγονται στο Kupyansk όπου οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επτά ουκρανικές επιθέσεις εξαλείφοντας περισσότερους από 125 Ουκρανούς στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες).
Μονάδα της ρωσικής στρατιάς Δύση με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού απέκρουσαν επτά επιθέσεις από δυνάμεις της 30ης και της 44ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας της Ουκρανίας κοντά στη Sinkovka στο Kharkiv και στο Terny στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Οι Ουκρανοί έχασαν επίσης τρία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και δύο αυτοκίνητα, όπως μετέδωσε το Tass.
Εξάλλου στο Krasny Liman η ρωσική ομάδα μάχης Κέντρο με συντονισμένες ενέργειες βελτίωσαν τις θέσεις της κατά μήκος της πρώτης γραμμής και προκάλεσε απώλειες στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και την Εθνική Φρουρά στην περιοχή του δασαρχείου Serebryansky, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 290 στρατιώτες, ένα άρμα μάχης, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, έξι οχήματα και μια αμερικανικής κατασκευής αυτοκινούμενη μονάδα πυροβολικού Paladin.
Επίσης, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν τρεις επιθέσεις από ομάδες επίθεσης της Ουκρανικής 60ης και 63ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας κοντά στους οικισμούς Yampolovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Chervonaya Dibrova στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης