Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα ΗΠΑ: Ωραίες εκπλήξεις… περιμένουν τον Putin και τους Ρώσους στο πεδίο της μάχης

Μήνυμα ΗΠΑ: Ωραίες εκπλήξεις… περιμένουν τον Putin και τους Ρώσους στο πεδίο της μάχης
Η Ουκρανία ενισχύει την άμυνα της υποστήριξε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland
Μήνυμα στη Ρωσία που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πραγματικά συμβαίνει στο πεδίο της μάχης έστειλε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland κατά την επίσκεψη της στο Κίεβο.
H Nuland, σε μια αινιγματική δήλωση, υποστήριξε ότι ωραίες εκπλήξεις περιμένουν τον Putin και τον ρωσικό στρατό στο πεδίο της μάχης
«Φεύγω από το Κίεβο με περισσότερο ενθουσιασμό για την ενότητα και για το αποτέλεσμα, καθώς και για το 2024 και την απόλυτη στρατηγική σημασία του για την Ουκρανία.
Φεύγω επίσης με ενισχυμένη την πεποίθηση πως, καθώς η Ουκρανία ενισχύει τις άμυνες της, ο Putin θα δοκιμάσει ωραίες εκπλήξεις στο πεδίο της μάχης και η Ουκρανία θα καταγάγει μεγάλες επιτυχίες» υπογράμμισε η Nuland, η οποία τόνισε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταφέρει «τεράστιες ζημιές στις χερσαίες δυνάμεις του Putin» και στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.
Πάντως και παρά την αισιοδοξία της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, μέχρι στιγμής τα νέα από το μέτωπο κάθε άλλο παρά θετικά είναι για τον ουκρανικό στρατό, ο οποίος μετά την αποτυχημένη αντεπίθεση του, ετοιμάζεται να περάσει σε γραμμή άμυνας και μάλιστα σε μια ζώνη πολύ πιο μέσα στο ουκρανικό έδαφος από αυτή που βρίσκεται σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης