Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu - Ισραήλ: Θέλουμε συμφωνία για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων αλλά όχι με κάθε τίμημα

Netanyahu - Ισραήλ: Θέλουμε συμφωνία για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων αλλά όχι με κάθε τίμημα
«Δεν θα τελειώσουμε τον πόλεμο, δεν θα τραβήξουμε τους IDF από τη Λωρίδα, δεν θα απελευθερώσουμε χιλιάδες τρομοκράτες», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό του X, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu υπογράμμισε ότι το Ισραήλ έχει «κόκκινες γραμμές» στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με στόχο μια συμφωνία που θα απελευθερώσει τους Ισραηλινούς αιχμάλωτους οι οποίοι κρατούναι από τη Hamas στη Γάζα.
«Δεν θα τελειώσουμε τον πόλεμο, δεν θα τραβήξουμε τους IDF από τη Λωρίδα, δεν θα απελευθερώσουμε χιλιάδες τρομοκράτες», τόνισε ο Netanyahu στο μήνυμά του.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επεσήμανε ότι εκτός από τις προσπάθειες για την απομάκρυνση των αιχμαλώτων, το Ισραήλ εργάζεται για τους άλλους στόχους του στον πόλεμο - «την εξάλειψη της Hamas και να διασφαλίσει ότι η Γάζα δεν αποτελεί ποτέ ξανά απειλή».
«Δουλεύουμε και στα τρία μαζί και δεν θα εγκαταλείψουμε κανένα από αυτά» εξήγησε.
Νωρίτερα σήμερα, ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης είχε συνάντηση με μέλη των οικογενειών των αιχμαλώτων, κατά τη διάρκεια της οποίας τους διαβεβαίωσε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει τους αγαπημένους τους στο σπίτι.
Είπε επίσης ότι όσο λιγότερες πληροφορίες για αυτή την προσπάθεια δημοσιοποιούνται, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχει.
Αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αφού το γραφείο του Netanyahu κατηγόρησε την περασμένη εβδομάδα ένα μέλος της οικογένειας ότι διέρρευσε επικριτικά σχόλια του πρωθυπουργού για τη μεσολάβηση του Κατάρ στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Hamas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης