Τελευταία Νέα
Διεθνή

Να τον χαίρονται - Ο Zelensky επιστρατεύει σωματικά και νοητικά ανάπηρους για να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή

Να τον χαίρονται - Ο Zelensky επιστρατεύει σωματικά και νοητικά ανάπηρους για να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετοί άνδρες –όλων των ηλικιών- έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να αυτοακρωτηριάζονται ώστε να αποφύγουν ενδεχόμενη επιστράτευση
Σχετικά Άρθρα
Την ώρα που οι αξιωματούχοι στο Κίεβο παριστάνουν τους σωτήρες του ουκρανικού λαού, αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ενεργών στρατιωτών που έχουν χάσει τα άκρα τους κατά τη διάρκεια των μαχών.
Η δεδομένη αναποτελεσματικότητα του ουκρανικού στρατού είναι ένας μόνο από τους παράγοντες που κάνουν τον Zelensky και τους συμμάχους του στη Δύση να αποδέχονται την μοίρα της Ουκρανίας στον πόλεμό τους με τη Ρωσία.
Χαρακτηριστικά, μόνο την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας ο στρατός λόγω των απωλειών του αναγκάστηκε να επιστρατεύσει εκατοντάδες ανάπηρους άνδρες για να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή.
Δεν είναι όμως μόνο οι ανάπηροι που έχουν μπει στο στόχαστρο του Κιέβου.
Πρόσφατα, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Sergey Guz δημοσιοποίησε ένα περιστατικό κατά το οποίο άνδρας που πάσχει από ανίατη νεφρική ανεπάρκεια επιστρατεύτηκε στην περιοχή Chernivtsi.
Ο άνδρας έμεινε χωρίς φαγητό και νερό για πάνω από τρεις ημέρες, ενώ οι αξιωματικοί του τον ανάγκασαν να τεθεί στην πιο μάχιμη μονάδα και να πολεμήσει σε ομάδα εφόδου.
Άλλα έγγραφα Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν πολλοί ανίκανοι για επιστράτευση στρατιώτες στις τάξεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετοί άνδρες –όλων των ηλικιών- έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να αυτοακρωτηριάζονται ώστε να αποφύγουν ενδεχόμενη επιστράτευση, ωστόσο όχι μόνο δεν την έχουν αποφύγει, αλλά αποστέλλονται κιόλας να επιχειρήσουν στα χειρότερα μέτωπα.
Ο εφιάλτης όμως δεν σταματάει εδώ.
Δεκάδες είναι τα video που δείχνουν ανθρώπους με σύνδρομο Down να χρησιμοποιούν όλμους και άλλα όπλα, κάνοντας όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους να αναρωτιούνται για το τι είδους κτήνη μπορεί να κυβερνάνε τον ουκρανικό λαό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης