Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ανίκανος και απατεώνας ο Biden δεν μπορεί να ηγηθεί των ΗΠΑ, προκαλεί λουτρό αίματος

tags :
Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ανίκανος και απατεώνας ο Biden δεν μπορεί να ηγηθεί των ΗΠΑ, προκαλεί λουτρό αίματος
"Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο ότι ο Biden απλά δεν μπορεί να είναι Αρχηγός" τόνισε ο Trump
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden δεν είναι ικανός να είναι ο ανώτατος διοικητής των Ηνωμένων Πολιτειών και προκαλεί «λουτρό αίματος» τόνισε ο νυν υποψήφιος Πρόεδρος Trump.
«Ο Biden οδηγεί τη χώρα μας κατευθείαν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και η σφαγή που δημιουργεί μόνο θα χειροτερέψει την κατάσταση.
Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο ότι ο Biden απλά δεν μπορεί να είναι Αρχηγός» τόνισε ο Trump.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, ο Biden είναι «αδύναμος, ανίκανος και διεφθαρμένος» και με τις ενέργειές του, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να αποσύρουν τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν το 2021, «έδωσε θάρρος και έδωσε τη δυνατότητα στους εχθρούς της Ουάσιγκτον να εξαπολύσουν χάος και τρόμο», είχε ως αποτέλεσμα την πρόσφατη επίθεση σε αμερικανική βάση στην Ιορδανία στα σύνορα με τη Συρία.
«Για την ασφάλειά μας και την επιβίωσή μας, ο αμερικανικός λαός πρέπει να απολύσει τον απατεώνα Biden και ολόκληρη την αποτυχημένη κυβέρνησή του», πρόσθεσε ο Trump, σημειώνοντας ότι διαφορετικά οι σημερινές αρχές θα μπορούσαν να καταστρέψουν ακόμη πιο «πολύτιμες ζωές των Αμερικανών».
Σύμφωνα με την Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ, στις 28/1/2024 σημειώθηκε επίθεση σε αμερικανική βάση στη βορειοανατολική Ιορδανία.
Σκοτώθηκαν 3 αμερικανοί στρατιώτες και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 40 αμερικανοί στρατιώτες.
Οι Αμερικανοί κατηγόρησαν ομάδες που συνδέονται με το Ιράν στην περιοχή για την επιδρομή σε στρατιωτική εγκατάσταση στα σύνορα της Ιορδανίας με τη Συρία.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken, με τη σειρά του, σημείωσε ότι η απάντηση θα μπορούσε να είναι «πολυεπίπεδη, να συμβεί σε στάδια και να ενταθεί με την πάροδο του χρόνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης