Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπάρχει κορυφαίο «Plan B»: Η Ivanka Trump έρχεται και είναι έτοιμη να αναλάβει την αυτοκρατορία του πατέρα της

Υπάρχει κορυφαίο «Plan B»: Η Ivanka Trump έρχεται και είναι έτοιμη να αναλάβει την αυτοκρατορία του πατέρα της
Ο Trump αρνείται τις κατηγορίες και επανειλημμένα έχει αναφέρει ότι η προσφυγή είχε πολιτικά κίνητρα για να εκτροχιάσει την προεδρική του εκστρατεία το 2024
Και ενώ οι πολέμιοι του Donald Trump επιχειρούν να τον καταβάλουν, χτυπώντας ανελέητα τον πρώην πλανητάρχη μέσω της νομικής οδού, η κόρη του Ivanka θα είναι η άμεση, ηχηρή απάντηση της οικογένειας, εφόσον απαιτηθεί.
Ειδικότερα, η Ivanka Trump θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της αυτοκρατορίας του πατέρα της, εάν το δικαστήριο επιβάλει ισόβια απαγόρευση ακίνητης περιουσίας στον πρώην πρόεδρο Donald Trump αυτή την εβδομάδα, δήλωσε ειδικός στις επιχειρήσεις σύμφωνα με το Newsweek.
Ο Trump, οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του καθώς και ο Οργανισμός Trump, είναι συν-κατηγορούμενοι στη δίκη περί φρόμενης απάτης ύψους 370 εκατομμυρίων δολαρίων που ασκήθηκε από τη Γενική Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Trump φέρονται να «διογκώνουν» την καθαρή περιουσία του πρώην προέδρου κατά δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν οφέλη όπως καλύτερα τραπεζικά δάνεια και μειωμένους φορολογικούς λογαριασμούς.
Ο Trump αρνείται τις κατηγορίες και επανειλημμένα έχει αναφέρει ότι η προσφυγή είχε πολιτικά κίνητρα για να εκτροχιάσει την προεδρική του εκστρατεία το 2024, δεδομένου ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
"Εάν οι γιοι του πρώην Προέδρου Trump καταδικαστούν με ποινή που να τους απαγορεύει να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις, η Ivanka Trump θα μπορούσε να είναι εκείνη η οποία θα διαχειρίζεται τα ακίνητα του πρώην Προέδρου Trump στη Νέα Υόρκη. Έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ικανή επιχειρηματίας και αυτό δεν θα ήταν περίεργο", υποστήριξε ο Eric C. Chaffee, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve στο Οχάιο και ειδικός στο επιχειρηματικό δίκαιο.
Ο Trump έχει κατ’ επανάληψη χαρακτηρίσει "κυνήγι μαγισσών" την υπόθεση και κατηγορεί τη γενική εισαγγελέα James ότι είναι πολιτικά υποκινούμενη εναντίον του.
Επανέλαβε αυτές τις κατηγορίες από το βήμα του μάρτυρα, λέγοντας ότι οι δικαστικές αρχές στράφηκαν αδικαιολόγητα κατά των επιχειρήσεών του αφού κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2016.

"Είμαι βέβαιος ότι η δικαστής θα με καταδικάσει επειδή πάντα με καταδικάζει" είπε, για να προσθέσει λίγο αργότερα: "Αυτή είναι μια πολύ άδικη δίκη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης