Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: «Ανεύθυνη» η αναφορά για επιστροφή των ισραηλινών οικισμών στη Γάζα

Λευκός Οίκος: «Ανεύθυνη» η αναφορά για επιστροφή των ισραηλινών οικισμών στη Γάζα
Ο σκληροπυρηνικός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Itamar Ben-Gvir παρότρυνε τους Εβραίους εποίκους να επιστρέψουν στη Γάζα
Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε σήμερα απερίσκεπτες και εμπρηστικές τις αναφορές για την επιστροφή ισραηλινών οικισμών στη Λωρίδα της Γάζας από ορισμένους Ισραηλινούς πολιτικούς.
Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου John Kirby χαρακτήρισε επίσης “ανεύθυνη” και “επικίνδυνη” την έκκληση για την επιστροφή ισραηλινών οικισμών στη Λωρίδα της Γάζας.
“Έχουμε καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρξει μείωση του εδάφους της Γάζας”, πρόσθεσε ο Kirby, σε συνέντευξη Τύπου.
Ο σκληροπυρηνικός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Itamar Ben-Gvir παρότρυνε τους Εβραίους εποίκους να επιστρέψουν στη Γάζα σε μια κατάμεστη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ, την Κυριακή, με την παρουσία υπουργών της κυβέρνησης του Benjamin Netanyahu, προκαλώντας την καταδίκη των Παλαιστινίων που είπαν ότι τα λόγια του ισοδυναμούσαν με έκκληση για τον αναγκαστικό εκτοπισμό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης