Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σε παράνοια η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Pelosi - «Πράκτορες του Putin όσοι διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης»

ΗΠΑ: Σε παράνοια η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Pelosi - «Πράκτορες του Putin όσοι διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης»
Οι διαδηλωτές έχουν βάλει στο στόχαστρο το σπίτι της Pelosi
Σχετικά Άρθρα
Σε μια παραναοϊκή κρίση αντιρωσισμού, η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi δήλωσε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ότι όσοι διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης συνδέονται με τη Ρωσία και προωθούν τις επιδιώξεις του Putin.
Οι διαδηλωτές έχουν βάλει στο στόχαστρο το σπίτι της Pelosi, μια αρκετά επιθετική τακτική που βέβαια συνηθίζεται απέναντι στους Ρεπουμπλικάνους.
Φαίνεται όμως ότι αυτή η συμπεριφορά έχει πάρει ακόμα πιο απειλητικές διαστάσεις, καθώς πλέον στοχοποιούνται και οι ηγέτες των Δημοκρατικών με τους νέους ψηφοφόρους να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το κόμμα.
Η Dana Bash του CNN ρώτησε την Pelosi σχετικά με τη στροφή εναντίον Δημοκρατικών ηγετών όπως η ίδια.
Τότε η Pelosi απάντησε για όσους την έχουν στοχοποιήσει ως εξής: «Βρίσκονται μόνιμα έξω από το σπίτι μου.
Μπορώ να υποθέσω τι αισθήματα τρέφουν για μένα.
Αλλά πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε.
Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον πόνο στη Γάζα.
Πρόκειται για γυναίκες και παιδιά, για ανθρώπους που δεν έχουν πού να πάνε, αλλά το να ζητούν κατάπαυση του πυρός είναι αυτό που θέλει να περάσει ο Putin.
Αυτό θα ήθελε να συμβεί».
Όταν η Bash έκανε και συμπληρωματική ερώτηση στη Pelosi αν θεωρεί ότι αυτοί οι διαδηλωτές είναι φυτεμένοι από τη Ρωσία, εκείνη ανέφερε ότι αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί.
Το ζήτημα της ρωσικής εμπλοκής στην διαμόρφωση της αμερικανικής κοινής γνώμης ως προς το Παλαιστινιακό, θυμίζει τα όσα αναφέρουν οι Δημοκρατικοί και για τις προεδρικές εκλογές του 2016, για τις οποίες θεωρούν –χωρίς να το έχουν αποδείξει ασφαλώς- ότι ο Putin έσπρωξε τη νίκη Trump.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι μισοί από τους ψηφοφόρους του Biden πιστεύουν ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία.
Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία των νέων υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους, γεγονός που δείχνει ότι οι διαδηλωτές έξω από το σπίτι της Pelosi δεν είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία από τον ρωσικό δάκτυλο.
Απλούστατα, έχουμε να κάνουμε με την συνωμοσιολογική επανεμφάνιση του γνωστού «μπαμπούλα» που δεν είναι άλλος από τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης