Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Avon... μένει Ρωσία - Πυρά της Δύσης κατά του βρετανικού κολοσσού

tags :
Η Avon... μένει Ρωσία - Πυρά της Δύσης κατά του βρετανικού κολοσσού
Η εταιρεία είναι γνωστή για τους πωλητές της από πόρτα σε πόρτα
Ο κολοσσός της ομορφιάς Avon δέχεται πυρά επειδή διατηρεί δεσμούς με τη Ρωσία, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Το BBC αποκάλυψε ότι η εταιρεία εξακολουθεί να προσλαμβάνει νέους αντιπροσώπους πωλήσεων στη χώρα και συνεχίζει την παραγωγή σε ένα τεράστιο εργοστάσιο στην περιοχή της Μόσχας.
Η Avon, η οποία έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρχισε να δραστηριοποιείται στη Ρωσία πριν από 30 χρόνια.
Η εταιρεία δήλωσε ότι παρέχει "κρίσιμη υποστήριξη" σε γυναίκες των οποίων ο βιοπορισμός εξαρτάται από την επιχείρησή τους.
Η εταιρεία είναι γνωστή για τους πωλητές της από πόρτα σε πόρτα, οι οποίοι επιδεικνύουν από πρώτο χέρι την εφαρμογή των καλλυντικών, των αρωμάτων και των κρεμών της.
Η εταιρεία έχει, ωστόσο, μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με νέα έμφαση στα φυσικά καταστήματα και στις πωλήσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Με το ξέσπασμα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, η Avon ανακοίνωσε ότι σταματά τις επενδύσεις και αναστέλλει τις εξαγωγές των ειδών ομορφιάς της από τη Ρωσία σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.
Η μητρική εταιρεία της Avon, η βραζιλιάνικη εταιρεία Natura & Co, είχε προηγουμένως τονίσει ότι διατηρούσε μόνο τοπικές δραστηριότητες για να στηρίξει τους αντιπροσώπους πωλήσεών της, οι οποίοι εξαρτώνται από τις δραστηριότητές τους.
"Πιστεύουμε ότι ο περιορισμός της πρόσβασής τους στα προϊόντα θα είχε υπερβολικό αντίκτυπο στις γυναίκες και τα παιδιά εκεί", δήλωσε.
Ωστόσο, το BBC διαπίστωσε ότι εξακολουθεί να είναι δυνατή η εγγραφή ως νέος πράκτορας πωλήσεων για την εταιρεία στη Ρωσία, με τους νεοσύλλεκτους να προσφέρουν βραβεία, χρηματικά μπόνους και ακόμη και διακοπές για την επίτευξη των στόχων.
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος προσφέρει στους νεοπροσληφθέντες την ευκαιρία να ξεκινήσουν με ένα πρόγραμμα πωλήσεων "Easy Start".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης