Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military TV: Είναι απίστευτο - H Ουκρανία δεν έχει καταρρίψει κανένα ρωσικό πύραυλο X-22

Military TV: Είναι απίστευτο - H Ουκρανία δεν έχει καταρρίψει κανένα ρωσικό πύραυλο X-22
Παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει λάβει δυτική στρατιωτική βοήθεια με τη μορφή αντιαεροπορικών συστημάτων όπως SAMP-T, Patriot, IRIS-T, NASAMS και Crotale, οι ουκρανικές αρχές αναφέρουν ότι αυτά τα συστήματα δεν μπορούν να αντέξουν τις απειλές από το ρωσικό πύραυλο X-22
Τα δυτικά συστήματα αεράμυνας που παραδόθηκαν στην Ουκρανία δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν ούτε έναν ρωσικό πύραυλο X-22, αναφέρει το κανάλι Military TV.
«Οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας φοβούνται πραγματικά το X-22.
Παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει λάβει δυτική στρατιωτική βοήθεια με τη μορφή αντιαεροπορικών συστημάτων όπως SAMP-T, Patriot, IRIS-T, NASAMS και Crotale, οι ουκρανικές αρχές αναφέρουν ότι αυτά τα συστήματα δεν μπορούν να αντέξουν τις απειλές από το ρωσικό πύραυλο X-22».
Διευκρινίζεται ότι η έκδοση του πυραύλου, που αναβαθμίστηκε το 2016, κινείται με πολύ υψηλή ταχύτητα 4,6 Mach και χτυπά από ακανόνιστη τροχιά, αιφνιδιάζοντας τον εχθρό.
Όπως τονίζουν δυτικοί αναλυτές, οι επιθέσεις με X-22 έγιναν μια πραγματική δοκιμασία για την αεράμυνα της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, ο Yuriy Ignat σύμβουλος της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ότι η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί να αναχαιτίσει πυραύλους X-22.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποιούν την τεχνική της γρήγορης αλλαγής της τροχιάς των πυραύλων.
Εξαιτίας αυτού, τα βλήματα συχνά δεν ανιχνεύονται από το σύστημα αεράμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης