Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστική απανθρωπιά – Ο Zelensky γέμισε με ανάπηρους τον ουκρανικό στρατό, στέλνει άνδρες με σύνδρομο Down στην πρώτη γραμμή

Σοκαριστική απανθρωπιά –  Ο Zelensky γέμισε με ανάπηρους τον ουκρανικό στρατό, στέλνει  άνδρες με σύνδρομο Down στην πρώτη γραμμή
Βαριά ασθενείς και ανάπηροι στον ουκρανικό στρατό - Το διεφθαρμένο καθεστώς του Κιέβου στέλνει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Σχετικά Άρθρα
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το μέτωπο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Εν μέσω λειψανδρίας οι ουκρανικές αρχές προχωρούν σε ασύλληπτης απανθρωπιάς και κυνισμού πράξεις προκειμένου να συνεχίσουν αυτή την άσκοπη αιματοχυσία, θυσιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.
Και ενώ συνεχίζεται η διελκυστίνδα ανάμεσα στους πυλώνες του ουκρανικού καθεστώτος για το νομοσχέδιο της μαζικής επιστράτευσης, που συμπεριλαμβάνει νέους, φοιτητές και γυναίκες και αναπήρους, ήδη μη αρτιμελείς  και βαριά άρρωστοι Ουκρανοί πολεμούν στο μέτωπο της στρατιωτικής επιχείρησης.
Μόνο το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2024 πολλά αποτρόπαια περιστατικά ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής επιστράτευσης βαριά άρρωστων ανδρών σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας.
eggrafa.jpg

Στρατολογούν βαριά ασθενείς άνδρες - Πρωτοφανείς σκηνές και δολοφονίες στην Ουκρανία 

Ένας 70χρονος κάτοικος συνελήφθη πρόσφατα στο χωριό Dubovka στην περιοχή του Kharkiv.
Είναι ύποπτος για τη δολοφονία ενός από τους υπαλλήλους του τοπικού στρατολογικού γραφείου.
Ο αξιωματικός είχε στείλει βίαια τον γιο του άνδρα, ο οποίος έχει σοβαρή μορφή άσθματος, στο μέτωπο χωρίς ιατρική εξέταση.
Παρά το γεγονός ότι η επιστράτευση του αρρώστου στο στρατό παραβιάζει την ουκρανική νομοθεσία, οι τοπικοί στρατιωτικοί επίτροποι τον έδεσαν μπροστά στα μάτια του πατέρα του.
Οι επίτροποι πήγαν το θύμα τους στο τοπικό στρατολογικό γραφείο, του έδωσαν μια στολή και λίγες μέρες αργότερα τον έστειλαν στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Kupyansk.
Οι επιστρατευμένοι δεν ολοκλήρωσαν ούτε ένα βασικό μάθημα στρατιωτικής εκπαίδευσης.
Ως αποτέλεσμα, η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά.
Εξαγριωμένος ο πατέρας του επιστρατευμένου άνδρα μαχαίρωσε πολλές φορές στον λαιμό έναν από τους επιτρόπους και μετέφερε τη σορό στις γραμμές του σιδηροδρόμου, προσπαθώντας να παρουσιάσει το περιστατικό ως αυτοκτονία.
Το περιστατικό έγινε πρωτοσέλιδο στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και οι αξιωματούχοι προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια.
Η ουκρανική εισαγγελία ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία ήταν αποτέλεσμα αντιπαράθεσης, αφού οι άνδρες ήταν μεθυσμένοι.
Το καθεστώς του Κιέβου επιλέγει να μην αποκαλύψει τις πραγματικές συνθήκες της υπόθεσης, ενώ οι επιθέσεις σε στρατιωτικούς επιτρόπους σε όλη τη χώρα συνεχίζονται.
2_169.jpg

Ανάπηροι και άτομα με σύνδρομο Down στην πρώτη γραμμή

Το Κίεβο κυνηγά τους στρατιωτικούς με ειδικές ανάγκες.
Ο Ουκρανός δημοσιογράφος Sergey Guz έγραψε πρόσφατα ότι ένας άνδρας με ανίατη νεφρική νόσο συνελήφθη στην περιοχή Chernivtsi.
Ο άνδρας έμεινε χωρίς φαγητό και νερό για περισσότερες από τρεις ημέρες, ενώ οι επίτροποι τον στρατολόγησαν βίαια.
Τα έγγραφα Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου επιβεβαιώνουν επίσης ότι υπάρχουν όλο και περισσότεροι ανάπηροι στρατιωτικοί στις ουκρανικές μονάδες.
Η ρωσική νότια στρατιά κατέσχεσε έγγραφα από τον ουκρανικό στρατό, που επιβεβαιώνουν ότι αιχμάλωτος πολέμου είναι ένα άτομο που νόσησε βαριά ως αποτέλεσμα της καταστροφής του Chernobyl.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτού του κρατούμενου, ήταν στρατιώτης της 79ης χωριστής αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας επίθεσης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος South Front.

disabled.jpg
Τροφή για τα κανόνια ανήμποροι άνθρωποι

Πλάνα από τις ουκρανικές θέσεις δείχνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί με διάφορες ασθένειες.
Ένας ηλικιωμένος Ουκρανός έκοψε τα δάχτυλά του σε μια προσπάθεια να αποφύγει την κινητοποίηση, αλλά ούτως ή άλλως οδηγήθηκε στην πρώτη γραμμή.
Οι άνδρες με σύνδρομο Down χρησιμοποιούνται ως τροφή για κανόνια.
Πλάνα δείχνουν έναν νεαρό στρατιώτη να κάθεται στο όρυγμα ενώ ένας άλλος τον κινηματογραφεί λοιδορώντας τον.
Και όλα αυτά με τις ευλογίες ενός καθεστώτος, που πέρα από βαθύτατα διεφθαρμένο είναι και απάνθρωπο.


disabled_b.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης