Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργισμένος ο γερουσιαστής Rand Paul: Πότε γίναμε ο... sugar daddy που πληρώνει τα πάντα στον κόσμο, με μια οικονομία υπό κατάρρευση;

Οργισμένος ο γερουσιαστής Rand Paul: Πότε γίναμε ο... sugar daddy που πληρώνει τα πάντα στον κόσμο, με μια οικονομία υπό κατάρρευση;
Δεν έχουμε πια χρήματα για αυτό, επειδή έχουμε έλλειμμα 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δανειστήκαμε ένα τρισεκατομμύριο δολάρια μόλις τους τελευταίους τρεις μήνες - Είναι εκτός ελέγχου και ένα μέρος έχει να κάνει με ξένες δαπάνες που κινδυνεύουν να την γκρεμίσουν... είναι υπό κατάρρευση!
Ο γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Rand Paul ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν να πληρώνουν για τα πάντα στον κόσμο σε βάρος των δικών τους ανθρώπων, ρωτώντας «Πότε γίναμε ο «sugar daddy» του κόσμου;»
Μιλώντας στο Fox Business για έναν ακόμη γύρο... χρηματοδότησης για την Ουκρανία, ο Paul σημείωσε «θα υπάρξει «ανθρωπιστική βοήθεια» αξίας 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα μέρος από αυτό πηγαίνει στην Ουκρανία, αλλά ένα μέρος θα πάει στη Γάζα.
Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς πόσα πάνε στους Παλαιστίνιους, αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι χρηματοδοτούμε και τις δύο πλευρές κάθε πολέμου».
«Περιμένουν από εμάς να καθαρίσουμε, να επισκευάσουμε την Ουκρανία όταν ολοκληρωθεί η καταστροφή της.
Το ίδιο και η Γάζα.
Η Γάζα καταστρέφεται αλλά ποιος θα την πληρώσει;
Περιμένουν να το πληρώσουμε.
Δεν θέλω ούτε μια δεκάρα να πάει στη Hamas ή σε κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους».

«Έχω μεγάλη συμπάθεια για όσους ζουν στη Γάζα και το χάος στο οποίο βρίσκονται, και εύχομαι να σταματήσει.
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πληρώνουμε πάντα για τα πάντα», προέτρεψε ο Paul, προσθέτοντας, «Είναι μια ιστορία και των δύο μερών, πραγματικά δεκαετιών, η χρηματοδότηση και των δύο πλευρών κάθε πολέμου.
Μόλις τελειώσει ο πόλεμος, πληρώνουμε για να τον καθαρίσουμε.
Όχι.
Είναι πρόβλημα.
Είναι κάπως το αντίθετο με τη φιλοσοφία ορισμένων από την φιλελεύθερη πτέρυγα του κόμματος».

«Δεν χρειάζεται να έχουμε 1.500 στρατιώτες στον Νίγηρα, την Αφρική ή στρατεύματα στη Σομαλία.
Ειλικρινά δεν χρειαζόμαστε 800 στρατιώτες απλωμένους σε όλη τη Συρία, όπου βασικά είναι απλώς στόχοι διαφορετικών τρομοκρατών», συνέχισε ο Paul, σημειώνοντας «Αυτές είναι οι συζητήσεις που πρέπει να κάνουμε, αλλά η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών θέλει στρατεύματα παντού.
Να έχουμε τα χέρια μας παντού».
«Επίσης, δεν έχουμε πια χρήματα για αυτό, επειδή έχουμε έλλειμμα 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δανειστήκαμε ένα τρισεκατομμύριο δολάρια μόλις τους τελευταίους τρεις μήνες.
Είναι εκτός ελέγχου και ένα μέρος έχει να κάνει με ξένες δαπάνες που κινδυνεύουν να την γκρεμίσουν... είναι υπό κατάρρευση!
Πρέπει να σκεφτούμε τι συμβαίνει στο σπίτι μας», προειδοποίησε περαιτέρω ο Paul.
Τα τελευταία σχόλια του Πολ έρχονται αφότου είπε στον Tucker Carlson, «Οι μισοί από τους Ρεπουμπλικάνους της κοινοβουλευτικής ομάδας μου είναι, εδώ που τα λέμε, έτοιμοι να ξεπουλήσουν και είναι έτοιμοι να πουλήσουν την ψεύτικη μεταρρύθμιση των συνόρων με αντάλλαγμα αυτό που πραγματικά θέλουν, που είναι να στείλουν περισσότερα από τα φορολογικά σας δολάρια στην Ουκρανία».
Η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσετε να νικήσουμε τη μαζική λογοκρισία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης