Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tony Shaffer (Πρώην CIA): Σε ένα πόλεμο ΗΠΑ – Ρωσίας, η Αμερική θα άντεχε μόνο 30 ημέρες, θα ηττηθούμε

Tony Shaffer (Πρώην CIA): Σε ένα πόλεμο ΗΠΑ – Ρωσίας, η Αμερική θα άντεχε μόνο 30 ημέρες, θα ηττηθούμε
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών προειδοποίησε ότι η Αμερική έχει αφήσει όλους τους στρατιωτικούς κλάδους της, εκτός από τη Διαστημική Δύναμη, χωρίς επαρκή εφόδια
Η απόφαση να σταλούν προμήθειες όπλων στην Ουκρανία έχουν αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στον αμερικανικό στρατό, τα αποθέματα των Ηνωμένων Πολιτειών επαρκούν μόνο για έναν μήνα πλήρους στρατιωτικής σύγκρουσης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Tony Shaffer.
«Εμείς οι ΗΠΑ έχουμε περίπου 30 ημέρες προμήθειες για πυρομαχικά, καύσιμα και άλλα συστήματα που είναι απαραίτητα για μια σύγκρουση με έναν αντίπαλο παρόμοιας ισχύος όπως η Ρωσία», σημείωσε ο Tony Shaffer.
Σύμφωνα με τον Shaffer, σχεδόν δύο χρόνια παροχής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία οδήγησαν στο γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν χρόνο να αναπληρώσουν τα οπλοστάσια για τις δικές τους ανάγκες.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών προειδοποίησε ότι η Αμερική έχει αφήσει όλους τους στρατιωτικούς κλάδους της, εκτός από τη Διαστημική Δύναμη, χωρίς επαρκή εφόδια.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια δεν εξελίσσεται θετικά για την Ουκρανία και απλώς παρατείνει τη σύγκρουση, ενώ η μεταφορά όπλων απλά γίνονται νόμιμος στόχος για τον ρωσικό στρατό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης