Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 7 HIMARS και Vampire ενώ κατέστρεψε 28 ουκρανικά drones

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 7 HIMARS και Vampire ενώ κατέστρεψε 28 ουκρανικά drones
Οι Ρώσοι έπληξαν τις ουκρανικές δυνάμεις σε 102 περιοχές το τελευταίο 24ωρο
Σχετικά Άρθρα
Tα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν επτά πυραύλους από τα συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS και Vampire ενώ κατέστρεψαν επίσης 28 ουκρανικά drones τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ το Σάββατο (27/1/2024).
«Συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν επτά πυραύλους από τα συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS και Vampire.
Επιπλέον, 28 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν στις περιοχές των οικισμών Zolotorevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk, Spornoye, Belogorovka, Kleshcheevka, Nikolaevka στο τη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, Kazachiy Lagery, καθώς και στη Novaya Mayachka και την Peschanovka, στην Kherson», ανέφερε χαρακτηριστικά το Tass.
Η αεροπορία, τα drones, οι πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό από ομάδες στρατευμάτων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό των Ουκρανών 102 περιοχές.
Συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στις 24/2/2022 οι Ουκρανοί έχουν χάσει μεταξύ άλλων 568 αεροσκάφη, 265 ελικόπτερα, 11.283 drones, 456 αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων, 14.805 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης