Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με ταπεινωτική ήττα των ΗΠΑ

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με ταπεινωτική ήττα των ΗΠΑ
«Σήμερα μίλησα με ένα άτομο από την Ουκρανία και είπε ότι αν η Ουάσιγκτον είχε έστω και μια σταγόνα ανθρωπιάς ή αυτοσυγκράτησης, οι αμερικανοί θα τελείωναν αυτήν την τραγωδία το συντομότερο δυνατό», είπε ο αμερικανός αξιωματικός
Οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν προς ταπεινωτική ήττα στην αντιπαράθεση στην Ουκρανία, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο Douglas McGregor, Συνταγματάρχης των ΗΠΑ και πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου.
«Η σύγκρουση θα τελειώσει με μια καταστροφική ήττα για την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Κατά τον Douglas McGregor πρότεινε ότι μετά την ήττα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Ουκρανία θα έπρεπε να μεταφέρει την πρωτεύουσα από το Κίεβο στο Lviv.
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Ουάσιγκτον παρέδωσε το τελευταίο της πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Το νέο αίτημα από τον Λευκό Οίκο αναμένει έγκριση στο Κογκρέσο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί πρόοδος σε αυτό το θέμα.
Την ίδια στιγμή, η ηγεσία των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ελλείψει υποστήριξης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλες δυτικές χώρες «πολύ πιθανόν» μπορεί επίσης να αρνηθούν να στηρίξουν την Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί θέλουν οι ΗΠΑ να συμβάλει στον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία

Στην Ουκρανία ζητούν να τερματιστεί η σύγκρουση με τη Ρωσία το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Σήμερα μίλησα με ένα άτομο από την Ουκρανία και είπε ότι αν η Ουάσιγκτον είχε έστω και μια σταγόνα ανθρωπιάς ή αυτοσυγκράτησης, οι αμερικανοί θα τελείωναν αυτήν την τραγωδία το συντομότερο δυνατό», είπε ο αμερικανός αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, η Ουκρανία είναι ήδη πλήρως εξαντλημένη και υποστηρίζεται αποκλειστικά από οικονομικές επενδύσεις από τη Δύση.
Την ίδια ώρα, σημαντικό μέρος της αμερικανικής οικονομικής βοήθειας καταλήγει στους τραπεζικούς λογαριασμούς αξιωματούχων του Κιέβου.
«Όσο περισσότερο η σύγκρουση με τη Ρωσία συνεχίζεται, τόσο περισσότεροι Ουκρανοί θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία, κάτι που θα είναι καταστροφή για τη χώρα και για το ουκρανικό έθνος», συνόψισε ο Douglas McGregor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης