Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ο Arnault (LVMH) με 205, 8 δισ. δολ – Δεύτερος ο Musk με 204,2 δισ. δολ

Forbes: Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ο Arnault (LVMH) με 205, 8 δισ. δολ – Δεύτερος ο Musk με 204,2 δισ. δολ
Η περιουσία του Arnault αυξήθηκε κατά 21,6 δισεκατομμύρια δολάρια
Ο πρόεδρος του ομίλου εταιρειών LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Bernard Arnault είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μπροστά από τον Αμερικανό επιχειρηματία Elon Musk, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Η περιουσία του Arnault αυξήθηκε κατά 21,6 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 205,8 δισεκατομμύρια.
Ο Elon Musk έπεσε στη δεύτερη θέση με τις εταιρείες του Tesla και SpaceX να τον βοηθούν να αποκτήσει καθαρή περιουσία 204,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ακολουθούν ο ιδρυτής της αμερικανικής εταιρείας Amazon Jeff Bezos (179,9 δισεκατομμύρια δολάρια), ένας από τους δημιουργούς της εταιρείας Oracle Larry Ellison (142,6 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας Meta Mark Zuckerberg με (138,8 δισεκατομμύρια δολάρια).
Η πρώτη δεκάδα της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη περιλαμβάνει επίσης τον επικεφαλής της Berkshire Hathaway Warren Buffett (125,9 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates (122,8 δισεκατομμύρια δολάρια).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης