Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump δεν είναι «τέρας» - Οι Δημοκρατικοί θα εντείνουν τις επιθέσεις εναντίον του όσο πλησιάζουν οι εκλογές

Ο Trump δεν είναι «τέρας» - Οι Δημοκρατικοί θα εντείνουν τις επιθέσεις εναντίον του όσο πλησιάζουν οι εκλογές
Οι Δημοκρατικοί και οι δημοσιογράφοι τους, θέλουν να κάνουν τον Trump να μοιάζει σαν ένας δολοφονικός δικτάτορας που ζητάει εκδίκηση από τους πολιτικούς του αντιπάλους
Σχετικά Άρθρα
Από τότε που ο Newton διατύπωσε τους νόμους της κίνησης, η ανθρωπότητα έχει κατανοήσει ότι κάθε αποτέλεσμα μπορεί να εξηγηθεί από την αιτία του.
Οι αντίπαλοι του Trump φαίνεται να απορρίπτουν αυτή τη θεμελιακή επιστημονική και λογική αρχή.
Έτσι λοιπόν, αφήνουν πίσω τις παρανοϊκές συγκρίσεις του Trump με τους Hitler και Mussolini και αρχίζουν να προβάλουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ κάτι σαν μυθολογικό τέρας που αν αναλάβει εκ νέου το τιμόνι της χώρας, θα φέρει το μέγα χάος.
Η βασική αντίπαλος του Trump στις προκριματικές εκλογές, η Nikki Haley, ισχυρίζεται ότι τον προσωποποιεί το «χάος».
Η αρθρογράφος της Wall Street Journal Peggy Noonan, υποστηρίζει ότι διάφορες κατηγορίες για σκάνδαλα και οι σκληρές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν συνοδεύουν το όνομά του.
Οι Δημοκρατικοί και οι δημοσιογράφοι τους, θέλουν να κάνουν τον Trump να μοιάζει σαν ένας δολοφονικός δικτάτορας που ζητάει εκδίκηση από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Πως στα αλήθεια αιτιολογούν τις κατηγορίες αυτές.
Προσπαθούν απλώς να πείσουν τον κόσμο ότι ο Trump έχει μια πολύ κακή φύση και αυτή είναι που τον σπρώχνει να φέρει το χάος.
Φαίνεται γελοία η εξήγηση που δίνουν, όμως πράγματι, αυτά λένε.
Ο Trump όμως δεν έχει καμία τέτοια φύση.
Πολλά από αυτά που λέει και κάνει είναι το αποτέλεσμα της σφοδρής επίθεσης που δέχεται από το 2015, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι άλλοτε τον παρουσίαζαν πράκτορα των Ρώσων που συνωμότησε με τον Putin για να κλέψει τις εκλογές του 2016.
Άλλοτε τον χαρακτήριζαν ρατσιστή, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι επαίνεσε τους ρατσιστές και τους νεοναζί που διαδήλωσαν στο Charlottesville.
Άλλες φορές τον παρουσίαζαν σαν ηλίθιο που έλεγε στους Αμερικανούς να πιούν χλωρίνη για να καταπολεμήσουν τον Covid.
Οι συκοφαντίες δεν σταμάτησαν ούτε όταν ο Trump έφυγε από το γραφείο του.
Καμία από αυτές τις κατηγορίες δεν είχε υπόσταση.
Όταν ωστόσο ο Trump μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε κάποιες από τις αβάσιμες αυτές κατηγορίες, οι αντίπαλοί του το αξιοποίησαν για να αποδείξουν την ακαταλληλότητά του ως προέδρου.
Το σίγουρο είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη, η λάσπη εναντίον του θα γίνεται όλο και περισσότερη.
Κι αυτό ίσως τον οδηγήσει σε αντίστοιχες εκρήξεις στην προσπάθειά του να αμυνθεί.
Ποιος δεν θα το έκανε άραγε αυτό;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης