Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δέος με Putin: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 600.000 Ρώσοι στρατιώτες σε μέτωπο 2.000 χιλιομέτρων στην Ουκρανία

Δέος με Putin: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 600.000 Ρώσοι στρατιώτες σε μέτωπο 2.000 χιλιομέτρων στην Ουκρανία
«Πιθανώς, υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν πρόσθετη προσοχή και λύσεις, κάτι πρέπει πάντα να προσαρμόζεται, επειδή η ζώνη μάχης είναι μεγάλη», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος 
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά 600.000 Ρώσοι στρατιώτες στη ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε την Παρασκευή (26/1/2024) ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
«Πιθανώς, υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν πρόσθετη προσοχή και λύσεις, κάτι πρέπει πάντα να προσαρμόζεται, επειδή η ζώνη μάχης είναι μεγάλη, σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα και υπάρχουν πάνω από 600.000 άνθρωποι στη ζώνη μάχης», είπε ο Putin κατά τη διάρκεια συνάντηση με σπουδαστές που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν λάβει σημαντικό αριθμό νέων όπλων και εξοπλισμού τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού που αποσκοπεί στην ενίσχυση των στρατιωτικών δυνατοτήτων της χώρας.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα λάβουν περισσότερα από 36.000 τεμάχια στρατιωτικού εξοπλισμού και 16,5 εκατομμύρια όπλα φέτος, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Alexey Krivoruchko.
Αυτό είναι πολλαπλάσιο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης