Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν την φτάνει κανείς: Η Ρωσία ανακοίνωσε πολλαπλή αύξηση της παραγωγής όπλων και πυρομαχικών - Νέα εργαστήρια, υψηλή τεχνολογία

Δεν την φτάνει κανείς: Η Ρωσία ανακοίνωσε πολλαπλή αύξηση της παραγωγής όπλων και πυρομαχικών - Νέα εργαστήρια, υψηλή τεχνολογία
Επέκταση εκσυγχρονισμός των παραγωγικών εγκαταστάσεων, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας
Ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση των παραγωγικών δυνατοτήτων των επιχειρήσεων του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος κατέστησαν δυνατή τη σημαντική αύξηση της παραγωγής των κύριων όπλων και πυρομαχικών σε ζήτηση το 2023, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu
«Σήμερα (26/1) συνοψίζουμε τα αποτελέσματα της προμήθειας όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στα στρατεύματα το 2023, καθώς και της κατασκευής κυρίων εγκαταστάσεων.
Χάρη στην αποτελεσματική εργασία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας και των οργανώσεων του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος , καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά την παραγωγή των κύριων όπλων και πυρομαχικών σε ζήτηση.
Ειδικότερα, αυτό συνέβαλε στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών εγκαταστάσεων, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας.
Πολλές επιχειρήσεις έχουν θέσει σε λειτουργία νέα εργαστήρια, περιοχές εξοπλισμένες με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας», είπε στην εναρκτήρια ομιλία του στην Ενιαία Ημέρα Αποδοχής Στρατιωτικών Προϊόντων.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπουργό, η ανάπτυξη της αμυντικής παραγωγής απαιτούσε την προσέλκυση σημαντικού αριθμού ειδικευμένων ειδικών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη μετάβαση σε 24ωρο πρόγραμμα εργασίας. «Όλα αυτά έχουν την πιο ευνοϊκή επίδραση στην αύξηση του κύρους των επαγγελμάτων με μπλε γιακά», σημείωσε ο Sergei Shoigu.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης