Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραίτηση – βόμβα του CEO της Telegraph – Έρευνες για το deal με τους Άραβες

Παραίτηση – βόμβα του CEO της Telegraph – Έρευνες για το deal με τους Άραβες
Ο Nick Hugh, ο οποίος διηύθυνε την Telegraph Media Group (TMG) από το 2017, αποχώρησε χωρίς να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο
Σχετικά Άρθρα
Την παραίτησή του μετά από εφτά χρόνια στην ηγεσία της βρετανικής Daily Telegraph κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος Νick Hugh.
Οι βρετανικές αρχές την ίδια στιγμή, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και δεύτερη έρευνα γύρω από ανησυχίες που έχουν εκφραστεί για το δημόσιο συμφέρον μετά το deal της οικογένειας Barclay για μεταφορά του ελέγχου των τίτλων της στην εφημερίδα σε κοινοπραξία που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, ο Nick Hugh, ο οποίος διηύθυνε την Telegraph Media Group (TMG) από το 2017 και είχε επίσης τον έλεγχο της μητρικής εταιρείας Press Acquisitions, αποχώρησε υποβάλλοντας παραίτηση με άμεση ισχύ, χωρίς να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.
Παρόλα αυτά, σε ανακοίνωση που διακινήθηκε εσωτερικά στην εφημερίδα, ο Hugh που οδήγησε την Telegraph στην υπέρβαση του ενός εκατομμυρίου συνδρομητών στα έντυπα και ψηφιακά μέσα του ομίλου, έγραψε ότι ήταν «τιμή και προνόμιο» να ηγηθεί της εταιρείας.
«Το ενδιαφέρον για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της TMG είναι απόδειξη αυτού του γεγονότος», δήλωσε ο Hugh, ο οποίος θα αντικατασταθεί από την Anna Jones, πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της βρετανικής Hearst, εκδότριας των περιοδικών Cosmopolitan, Men's Health και Esquire.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης