Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν για Χάγη: Η υποστήριξη των ΗΠΑ στα σιωνιστικά εγκλήματα δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Συγχαίρουμε τη Νότια Αφρική

Ιράν για Χάγη: Η υποστήριξη των ΗΠΑ στα σιωνιστικά εγκλήματα δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Συγχαίρουμε τη Νότια Αφρική
«Σήμερα, οι αξιωματούχοι του ψευδεπίγραφου, ισραηλινού καθεστώτος είναι οι πιο μισητοί άνθρωποι στην παγκόσμια κοινή γνώμη» τονίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Hossein Amirabdollahian συνεχάρη, με επίσημη δήλωσή του τη Νότια Αφρική και τον παλαιστινιακό λαό για την «επιτυχία» τους στο Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ στη Χάγη, εκεί όπου το Ισραήλ καταδικάστηκε για τα πεπραγμένα του στη Λωρίδα της Γάζας.
«Σήμερα, οι αξιωματούχοι του ψευδεπίγραφου, ισραηλινού καθεστώτος είναι οι πιο μισητοί άνθρωποι στην παγκόσμια κοινή γνώμη, οι οποίοι πρέπει να οδηγηθούν αμέσως στη δικαιοσύνη για τη διάπραξη γενοκτονίας και πρωτοφανών εγκλημάτων πολέμου κατά των Παλαιστινίων», έγραψε σχετικά στο X ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας.
«Πρέπει να τονίσω ότι η πλήρης υποστήριξη του Λευκού Οίκου για τα εγκλήματα των Σιωνιστών επίσης δεν θα ξεχαστεί ποτέ, και εξετάζεται και παρακολουθείται από την κοινή γνώμη», τόνισε με νόημα ο Amirabdollahian.
«Ζητώ από όλους τους ομολόγους μου σε χώρες σε όλο τον κόσμο να υποστηρίξουν την κίνηση της Νότιας Αφρικής στο Διεθνές Δικαστήριο» κατέληξε στο μήνυμά του ο εκπρόσωπος της Τεχεράνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης