Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin σε Modi: Προνομιακή στρατηγική εταιρική σχέση της Ρωσίας με την Ινδία

Putin σε Modi: Προνομιακή στρατηγική εταιρική σχέση της Ρωσίας με την Ινδία
Σύμφωνα με τον Putin, η Ινδία έχει σημειώσει εντυπωσιακή επιτυχία στον κοινωνικοοικονομικό τομέα
Tην προνομιακή στρατηγική εταιρική σχέση με την Ινδία, εξήρε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin, καθώς συνεχάρη τον Ινδό πρωθυπουργό Narendra Modi, για την Ημέρα της Δημοκρατίας σε τηλεγράφημά του.
"Εκτιμούμε την προνομιακή στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των χωρών μας.
Είμαι βέβαιος ότι, μέσω κοινών προσπαθειών, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε συστηματικά την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Ινδίας σε όλους τους τομείς", ανέφερε ο Ρώσος ηγέτης στο μήνυμά του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.
"Αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στα συμφέροντα των φιλικών μας λαών, καθώς συνάδει με την ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο", πρόσθεσε.

Εντυπωσιακή η επιτυχία της Ινδίας

Σύμφωνα με τον Putin, η Ινδία έχει σημειώσει εντυπωσιακή επιτυχία στον κοινωνικοοικονομικό τομέα, καθώς και στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας.
Η χώρα της Νότιας Ασίας απολαμβάνει επάξια επιρροή στη διεθνή σκηνή και διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην επίλυση των σημαντικότερων ζητημάτων της διεθνούς ατζέντας, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Στις 26 Ιανουαρίου, η Ινδία γιορτάζει την Ημέρα της Δημοκρατίας, μια εθνική εορτή για τον εορτασμό της υιοθέτησης του Συντάγματος της Δημοκρατίας το 1950.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης