Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεκάθαρη η Zakharova: Προειδοποιούμε τη Ν. Κορέα - Πλήρης κατάρρευση των σχέσεων μας, αν συνεχίσει τα... «βιαστικά βήματα»

Ξεκάθαρη η Zakharova: Προειδοποιούμε τη Ν. Κορέα - Πλήρης κατάρρευση των σχέσεων μας, αν συνεχίσει τα... «βιαστικά βήματα»
Zakharova: «Η Δύση συνεχίζει να παρέχει όπλα στο καθεστώς του ουκρανού προέδρου Zelensky και γίνεται συνεργός στα τερατώδη εγκλήματά του»
Σε σκληρούς τόνους, η Ρωσία «προειδοποιεί» τη Σεούλ ότι τα απερίσκεπτα μέτρα υποστήριξης της Ουκρανίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πλήρη κατάρρευση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σύμφωνα με την επίσημη εκπρόεσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova.
«Θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε τη Σεούλ για τα βιαστικά βήματα της που αναπόφευκτα θα μπορούσαν να προκαλέσουν πλήρη κατάρρευση των άλλοτε φιλικών σχέσεων με τη Ρωσία.
Τονίζουμε ότι οι κατηγορίες που εξαπολύονται εναντίον μας είναι αβάσιμες, και ως εκ τούτου παράνομες», είπε σχετικά η Zakharova.

«Συνένοχοι στο έγκλημα, όσοι οπλίζουν την Ουκρανία»

Η αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία παρατείνει την κρίση και καθιστά τους προμηθευτές όπλων συνένοχους σε ειδεχθή εγκλήματα πολέμου, συνέχισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
«Η Δύση συνεχίζει να παρέχει όπλα στο καθεστώς του ουκρανού προέδρου Zelensky και γίνεται συνεργός στα τερατώδη εγκλήματά του», σημείωσε.
«Προφανώς, στο Παρίσι δεν θέλουν πεισματικά να καταλάβουν ότι η αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς το καθεστώς Zelensky οδηγεί όχι μόνο σε παράταση της Ουκρανικής κρίσης, αλλά και στον θάνατο Γάλλων πολιτών».
Από την άποψη αυτή, ο επίσημος εκπρόσωπος του διπλωματικού τμήματος υπενθύμισε ότι στις 16 Ιανουαρίου, ως αποτέλεσμα μιας ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στη βάση ξένων μισθοφόρων στο Χάρκοβο, σκοτώθηκαν περίπου 60 Γάλλοι «λεγεωνάριοι» και τραυματίστηκαν άλλοι 20. «Οι αδέξιες προσπάθειες των γαλλικών αρχών να το αποκρύψουν αυτό από το κοινό δεν οδηγούν σε τίποτα, γιατί όλα τα μυστικά γίνονται ξεκάθαρα», συνέχισε. «Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο με τους πολίτες της Γαλλίας, το θέμα είναι ότι δεν θα είχαν γίνει σε θέση να το κάνει αυτό, αν όχι για τις ίδιες υπηρεσίες στρατολόγησης και τις προληπτικές ενέργειες του επίσημου Παρισιού για να βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου να προσλάβει δικούς του Γάλλους πολίτες στο γαλλικό έδαφος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης