Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Η επίσκεψη στην Kate Middleton πριν τη χειρουργική επέμβαση - Η ανακοίνωση από το παλάτι

Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Η επίσκεψη στην Kate Middleton πριν τη χειρουργική επέμβαση - Η ανακοίνωση από το παλάτι
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κάρολος επισκέφτηκε την Kate πριν πάει για τη δική του θεραπεία
Σχετικά Άρθρα
Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα (26/1/2024) ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη «διορθωτική επέμβαση» που αφορά διογκωμένο προστάτη.
Ο βασιλιάς έφθασε στην ιδιωτική Κλινική του Λονδίνου, όπου η Kate Middleton, πριγκίπισσα της Ουαλίας, νοσηλεύεται έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα, και αναμένεται να παραμείνει εκεί για δύο νύχτες. Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κάρολος επισκέφτηκε την Kate πριν πάει για τη δική του θεραπεία.
«Ο Βασιλιάς εισήχθη το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και με χαρά μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Παλάτι.

Η Καμίλα συνοδεύει τον Βασιλιά, κάτι θεωρείται από ορισμένους ως μια ασυνήθιστη κίνηση, δεδομένου ότι η αείμνηστη βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος συνήθως πήγαιναν στο νοσοκομείο μόνοι τους.

Ανησυχία για τη βασιλική οικογένεια

Η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο Κάρολος είναι ένα ακόμη ιατρικό ζήτημα που αφορά μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Προηγήθηκε εκείνη της 42χρονης πριγκίπισσας της Ουαλίας Kate, η οποία αναρρώνει ακόμη στο νοσοκομείο έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για μια απροσδιόριστη πάθηση, με τον καρκίνο να έχει αποκλειστεί.
Ταυτόχρονα, η δούκισσα του Γιορκ, Sarah Ferguson, πρώην σύζυγος του νεότερου αδελφού του Καρόλου, του πρίγκιπα Άντριου, δήλωσε την Δευτέρα σοκαρισμένη από την διάγνωσή της με μια μορφή καρκίνου του δέρματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης