Τελευταία Νέα
Διεθνή

Seymour Hersh (Αμερικανός Δημοσιογράφος): Η δυσαρέσκεια κατά Biden, Zelensky και Netanyahu γιγαντώνεται στον κόσμο

Seymour Hersh (Αμερικανός Δημοσιογράφος): Η δυσαρέσκεια κατά Biden, Zelensky και Netanyahu γιγαντώνεται στον κόσμο
Η ειρωνεία είναι ότι αυξάνεται ο σεβασμός στην Δύση προς τον Putin και τον Κινέζο πρόεδρο λέει ο Seymour Hersh
Ο βραβευμένος Αμερικανός δημοσιογράφος Seymour Hersh είπε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Biden, λόγω της πολεμικής εξωτερικής του πολιτικής, βρέθηκε στην ίδια αντιδημοφιλή παρέα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky ενώ αντιθέτως εμπνέουν σεβασμό ο Putin και ο κινέζος Xi Jinping.
«Η υποστήριξη του Biden προς την Ουκρανία και το Ισραήλ στους πολέμους τους και η πρόσφατη απόφαση να επιτεθεί στην Υεμένη τον τοποθετούν στο ίδιο κλαμπ με δύο ηγέτες, τον Benjamin Netanyahu και τον Ζelensky, οι οποίοι δυσφημίζονται όλο και περισσότερο από μεγάλο μέρος του κόσμου.
Η ειρωνεία είναι ότι αυξάνεται ο σεβασμός στην Δύση προς τον Putin και τον Κινέζο πρέοδρο», έγραψε ο Seymour Hersh.
Χαρακτήρισε την επέμβαση του Biden στις συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας «καταστροφική» και την απόφαση να βομβαρδίσει την Υεμένη ως ένδειξη «πολιτικού πανικού».
Με αεροπορικές και θαλάσσιες επιδρομές, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να αναγκάσουν το σιιτικό κίνημα Ansar Allah, που κυβερνά στη βόρεια Υεμένη, να σταματήσει να βομβαρδίζει πλοία ως απάντηση στην ισραηλινή επιχείρηση στα παλαιστινιακά εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης