Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άλμα 10% στις πωλήσεις της LVMH στο δ' τρίμηνο του 2023

Άλμα 10% στις πωλήσεις της LVMH στο δ' τρίμηνο του 2023
«Τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας είναι εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κόσμο», δήλωσε σε αναλυτές ο CEO της LVMH Bernard Arnault
Σχετικά Άρθρα
Σημαντική άνοδο της τάξης του 10% σημείωσε ο κολοσσός με είδη πολυτελείας LVMH στις πωλήσεις του για το δ’ τρίμηνο, κυρίως λόγω της μεγάλης ζήτησης στα προϊόντα του από την κινεζική αγορά.
Οι πωλήσεις στον ισχυρότερο όμιλο ειδών πολυτελείας στον κόσμο, που κατέχει brands όπως Louis Vuitton, Dior και Tiffany, άγγιξαν περίπου τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ τους τελευταίους τρεις μήνες του 2023, εξαλείφοντας τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις και τις εξαγορές.
Το ποσό αυτό ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών για ανάπτυξη, καθώς αυξήθηκε σε ποσοστό 9%, με βάση τη διάμεση εκτίμηση σε έρευνα της HSBC.
Οι πωλήσεις είχαν αυξηθεί κατά 9% το γ' τρίμηνο και κατά 17% τόσο το α' όσο και το β' τρίμηνο του έτους.
«Τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας είναι εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κόσμο», δήλωσε σε αναλυτές ο CEO της LVMH Bernard Arnault, αναφερόμενος σε προϊόντα υψηλής ραπτικής από brands όπως η Christian Dior και συμπληρώνοντας πως είναι ικανοποιημένος με τον ρυθμό ανάπτυξης του ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης