Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκαλύψεις McGregor (ΗΠΑ): Απατεώνας ο Zelensky, σε έπαυλη στην Κύπρο μετά τη σφαγή - 400 νεκροί Αμερικάνοι στην Ουκρανία

Αποκαλύψεις McGregor (ΗΠΑ): Απατεώνας ο Zelensky, σε έπαυλη στην Κύπρο μετά τη σφαγή - 400 νεκροί Αμερικάνοι στην Ουκρανία
O Zelensky είναι ένας απόλυτος απατεώνας που δεν εκπροσωπεί καθόλου τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού τόνισε ο Douglas McGregor
Σε μια σειρά αποκαλύψεων για το τι συμβαίνει στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία αλλά και ποια είναι τα σχέδια του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky σε περίπτωση που οι Ουκρανοί καταρρεύσουν στον πόλεμο τους με τη Ρωσία, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται, προχωρά ο Αμερικάνος συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, Douglas McGregor.
Σύμφωνα με τον McGregor, ήδη οι ΗΠΑ μετρούν 400 νεκρούς στρατιώτες στην Ουκρανία, τη στιγμή που όπως λέει, μετά την ήττα της Ουκρανίας, ο Zelensky θα αναζητήσει καταφύγιο σε μια από τις επαύλεις του είτε στην Κύπρο είτε στην Ιταλία ή στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Γελοιοποιούνται οι Αμερικάνοι, 400 σκοτώθηκαν στην Ουκρανία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γελοιοποιηθεί λόγω της αποτυχημένης πολιτικής τους για την Ουκρανία, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο Συνταγματάρχης Douglas McGregor πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου.
«Οι αποτυχίες μας στην Ουκρανία μας κάνουν να φαινόμαστε απολύτως γελοίοι στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου», τόνισε ο Douglas McGregor.
Νωρίτερα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsky Graham δήλωσε ότι η Αμερική πρέπει να ευγνωμονεί την Ουκρανία για το γεγονός ότι ούτε ένας Αμερικανός πέθανε στην Ουκρανία.
«Ο φίλος μας (Γερουσιαστής των ΗΠΑ) είπε ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που κανένας Αμερικανός δεν πέθανε στην Ουκρανία.
Αυτό είναι ψέμα.
Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί σκοτώθηκαν, είτε ήταν μισθοφόροι είτε ένστολοι» αποκάλυψε ο ο Douglas McGregor.
«Η κυβέρνησή μας δεν θα το πει αυτό και δεν θα δημοσιευτεί στα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε ο ο Douglas McGregor.

Ο Zelensky είναι απατεώνας τρέχει τριγύρω προσπαθώντας να πουλήσει την Ουκρανία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χρήματα παρά για τους δικούς του ανθρώπους, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Εάν η αλήθεια λεγόταν δημόσια, οι άνθρωποι θα είχαν μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον Zelensky.
Είναι ένας απόλυτος απατεώνας που δεν εκπροσωπεί καθόλου τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού» τόνισε ο Douglas McGregor.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, ο Zelensky προσπαθεί να πουλήσει την Ουκρανία.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.

Που θα βρει καταφύγιο ο Zelensky

Σύμφωνα με τον McGregor, μετά το τέλος της ουκρανικής σύγκρουσης, ο Zelensky θα κρυφτεί σε μια από τις έπαυλές του στην Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Όταν τελικά τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, ο Zelensky θα βρεθεί σε μια από τις έπαυλές του στην Κύπρο ή στην Ιταλία ή ίσως στη Φλόριντα.
Όλα είναι απάτη και οι Ουκρανοί γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε αγανακτισμένος ο Αμερικανός αξιωματικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης