Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Kremennaya, βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς

Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Kremennaya, βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς
Οι απώλειες των Ουκρανών ανήλθαν σε 260 στρατιωτικούς, δύο τανκς, οκτώ τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και εννέα αυτοκίνητα
Τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν δυτικά της Kremennaya προς την κατεύθυνση του χωριού Yampolovka, σύμφωνα με τοπικές αρχές.
«Μετά την κατάληψη του Khrakhmalny, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, όπως ήταν αναμενόμενο, προχώρησαν στο Berestovoy, καθώς ο έλεγχος της τοποθεσίας N-26, αν και δεν καταστράφηκε, περιέπλεξε σοβαρά την επιμελητεία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτό το χωριό και σε όλο το προγεφύρωμα. το νότο», μεταδίδει το Ria Novosti.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι μάχες συνεχίστηκαν βορειοανατολικά του Kupyansk, κοντά στη Sinkovka, βορειοδυτικά στην Makeevka και Novoegorovka. δυτικά στην περιοχή των χωριών Terny και Torskoye, νότια σε Belogorovka και Silver Forest και νοτιοδυτικά στην Dibrova.
Νωρίτερα την Τετάρτη (24/1/2024), το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι μονάδες της ομάδας στρατευμάτων Κέντρο, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ομάδες εφόδου της 21ης και 63ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο χωριό Yampolovka στο Donetsk ενώ προξένησε απώλειες στις δυνάμεις των Ουκρανών κοντά στο χωριό Chervonaya Dibrova στο Lugnask.
Οι απώλειες των Ουκρανών ανήλθαν σε 260 στρατιωτικούς, δύο τανκς, οκτώ τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και εννέα αυτοκίνητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης