Τελευταία Νέα
Διεθνή

Newsweek Polska: Οι Ουκρανοί στρατιώτες υποφέρουν από δύσπνοια και πάσχουν από κροτοφοβία

Newsweek Polska: Οι Ουκρανοί στρατιώτες υποφέρουν από δύσπνοια και πάσχουν από κροτοφοβία
«Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους ηλικίας 45-47 ετών. Αρχίζουν να αισθάνονται δύσπνοια πριν καν φτάσουν στην πρώτη γραμμή», σύμφωνα με το Newsweek Polska
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις καλούν στις τάξεις τους νεοσύλλεκτους που υποφέρουν από δύσπνοια και φοβούνται τους ήχους των πυροβολισμών, έχουν συμπτώματα κροτοφοβίας, είπε ένας Ουκρανός αξιωματικός στην πολωνική έκδοση του Newsweek Polska
«Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους ηλικίας 45-47 ετών. Αρχίζουν να αισθάνονται δύσπνοια πριν καν φτάσουν στην πρώτη γραμμή».
Όπως σημειώνει το Newsweek Polska, σε σχεδόν δύο χρόνια εχθροπραξιών, η μέση ηλικία των στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων έχει αυξηθεί κατά 10 χρόνια και είναι ήδη 43 ετών.
«Μερικοί από αυτούς δεν μπορούν καν να πυροβολήσουν γιατί φοβούνται τον κρότο του πυροβολισμού», παραδέχτηκε ο αξιωματικός.
Στην Ουκρανία πραγματοποιούνται νυχτερινές επιδρομές σε χωριά της Ουκρανίας για αναζήτηση όσων υπόκεινται σε κινητοποίηση. Σύμφωνα με τους υποψηφίους, «κανείς δεν θέλει να πολεμήσει», οι άνδρες κρύβονται, κλείνονται σε σπίτια ή πηγαίνουν στο δάσος τη νύχτα.
Όσοι επέστρεψαν από το μέτωπο δεν θέλουν να επιστρέψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης