Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mega deal - Το Netflix αγοράζει τα δικαιώματα προβολής του WWE έναντι 5 δισ. δολαρίων

tags :
Mega deal - Το Netflix αγοράζει τα δικαιώματα προβολής του WWE έναντι 5 δισ. δολαρίων
Η προσθήκη του Raw, το οποίο σήμερα προβάλλεται στο USA Network, στο πρόγραμμα του Netflix αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την πλατφόρμα
Σχετικά Άρθρα
Tο πρώτο μεγάλο deal του Netflix στον χώρο των αθλητικών μεταδόσεων είναι γεγονός.
Η πλατφόρμα, ήρθε σε συμφωνία με την TKO Group Holdings την Τρίτη 23 Ιανουαρίου για την προβολή του προγράμματος επαγγελματικής πάλης Raw του WWE (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης) από το 2025 μέχρι και το 2035.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά μέχρι τώρα, η δεκαετής συμφωνία αποτιμάται σε πάνω από 5 δισ.  δολάρια.
Το Netflix, το οποίο βρσίκεται σε διαδικασία αύξησης του τζίρου του μειώνοντας παράλληλα την κατανομή των συνδρομών και ωθώντας τους θεατές προς το συνδρομητικό του πρόγραμμα με διαφημίσεις, έχει κάνει ελάχιστες προσπάθειες έως τώρα για να μεταδώσει live περιεχόμενο.
Η προσθήκη του Raw, το οποίο σήμερα προβάλλεται στο USA Network, στο πρόγραμμα του Netflix αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την πλατφόρμα.
Το Raw είναι το πρόγραμμα στο USA Network με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, προσελκύοντας 17,5 εκατομμύρια μοναδικούς θεατές ετησίως. 
Ταυτόχρονα, η μητρική εταιρεία του WWE, η TKO, ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός και πρώην αστέρας της πάλης Dwayne Johnson θα μπει στο διοικητικό της συμβούλιο. 
Η μετοχή της TKO, λόγω του deal, εκτινάχθηκε στις προσυνεδριακές συναλλαγές πάνω από 10%.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης