Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σε πανικό οι Δημοκρατικοί λόγω της κυριαρχίας του Trump - «Αποσύρεται ο Biden, υποψήφια η Michelle Obama»

ΗΠΑ: Σε πανικό οι Δημοκρατικοί λόγω της κυριαρχίας του Trump - «Αποσύρεται ο Biden, υποψήφια η Michelle Obama»
Τριγμούς προκαλεί δημοσίευμα της New York Post που βλέπει απόσυρση της υποψηφιότητας Biden υπέρ της Michelle Obama
Ένα ερώτημα στοιχειώνει τα πολιτικά ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα, κι αυτό αφορά στο κατά πόσο η Michelle Obama θα είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 απέναντι στον σαρωτικό Donald Trump - που όπως φαίνεται θα εκασφαλίσει με ευκολία το αντίστοιχο, ρεπουμπλικανικό χρίσμα.
Φυσικά, η σχετική φημολογία έχει προκύψει λόγω της καθοδικής πορείας του νυν προέδρου Joe Biden, της πλήρους αδυναμίας του να διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις, της ηλικίας του, και πάνω απ' όλα εξαιτίας της πλήρους αποτυχίας της εξωτερικής του πολιτικής από το 2020 κι εντεύθεν.
Και κάπως έτσι ανέκυψε η ελκυστική υποηφιότητα της Michelle Obama με τη New York Post να σχολιάζει πως, πλην του επικοινωνιακού της χαρίσματος, «ο σύζυγός της βοηθά».
Το εν λόγω δημοσίευμα θίγει και το θέμα της τότε υποψηφιότητας της Hillary Clinton για την προεδρία των, κάτι που όμως αποδείχθηκε, όπως επισημαίνει, τοξικό.


Το αμερικανικό μέσο συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι περί τον Μάιο, ο Biden θα ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την κούρσα, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει απόλυτα τον Αύγουστο και την άλλοτε πρώτη κυρία να ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της για την προεδρία των Δημοκρατικών και των ΗΠΑ.
«Η Michelle Obama θα είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία το 2024», τόνισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Roger Stone Junior, επί χρόνια σύμβουλος του Donald Trump.


Πριν από λίγες ημέρες, η Washington Post με τη σειρά της είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος Barack Obama εξέφρασε ανησυχία για την εκστρατεία του Joe Biden.
«Ο Obama έθεσε ερωτήματα σχετικά με την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου», ανέφερε το εν λόγω ρεπορτάζ, που αδιαμφισβήτατα θα μπορούσε να συνδεθεί με την πιθανή υποψηφιότητα της Michelle Obama για την προεδρία

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης