Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεσπάθωσε ο Μusk κατά της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας

Ξεσπάθωσε ο Μusk κατά της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας
Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος του Χ και της Tesla, μίλησε σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης (EJA) στην πολωνική πόλη Κρακοβία, εν μέσω αυξανόμενων επικρίσεων ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του έχει επιτρέψει την ανεξέλεγκτη διάδοση της ρητορικής μίσους
Ο Elon Musk αποφάσισε να κλιμακώσει τον πόλεμο ενάντια στην ατζέντα που προωθεί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, λέγοντας ότι οι πολιτικές προσλήψεων με γνώμονα τη διαφορετικότητα είναι "κατά βάση αντισημιτικές" και εντείνουν τις διακρίσεις.
Στη δήλωση αυτή, προχώρησε λίγο μετά την επίσκεψή του στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου.
Σύμφωνα με το Politico, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος του Χ και της Tesla, μίλησε σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης (EJA) στην πολωνική πόλη Κρακοβία, εν μέσω αυξανόμενων επικρίσεων ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του έχει επιτρέψει την ανεξέλεγκτη διάδοση της ρητορικής μίσους.
Ο ίδιος ο Musk προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις τον Νοέμβριο, όταν συμφώνησε δημοσίως με ένα αντισημιτικό tweet που υποστήριζε ότι οι εβραϊκές κοινότητες "προωθούν ακριβώς το είδος του μίσους που ισχυρίζονται ότι θέλουν οι άνθρωποι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν εναντίον τους".
Το ταξίδι του στην Πολωνία, του επέτρεψε όχι μόνο να αναιρέσει τις κατηγορίες που έχει ακούσει περί αντισημιτισμού, αλλά και να αδράξει την ευκαιρία επίσης να στρέψει τα πυρά του εναντίον ενός από τους αγαπημένους του φόβους: τις πολιτικές "πολυμορφίας, ισότητας και ενσωμάτωσης".
"Να είστε πάντα επιφυλακτικοί με κάθε όνομα που ακούγεται σαν να βγήκε από βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ.
Αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι", είπε ο Musk στον Αμερικανό δεξιό σχολιαστή Ben Shapiro, ο οποίος τον συνόδευσε στη σκηνή.
"Σίγουρα, η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη ακούγονται ωραίες λέξεις, αλλά αυτό που πραγματικά σημαίνουν δεν είναι παρά διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και είναι ενάντια στην αξία και επομένως νομίζω ότι είναι ουσιαστικά αντισημιτικό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης