Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Rogov (Ρωσία): Η Bundeswehr γίνεται… Wehrmacht – Αποπροσανατολίζει ο Scholz

Πυρά Rogov (Ρωσία): Η Bundeswehr γίνεται… Wehrmacht – Αποπροσανατολίζει ο Scholz
Στα τάρταρα η γερμανική οικονομία λόγω της εχθρικής της στάσης προς τη Ρωσίας λέει ο Rogov
Πυρά κατά της Γερμανίας και του Γερμανού υπουργού Άμυνας, Boris Pistorius, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα πως οι Γερμανοί πρέπει να προετοιμαστούν για μια στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία μέσα στα επόμενα 5 με 8 χρόνια εξαπέλυσε ο Vladimir Rogov, πρόεδρος του συντονιστικού συμβουλίου για την ένταξη των νέων περιφερειών – των ουκρανικών επαρχιών που προσαρτήθηκαν – στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο Rogov υποστήριξε ότι οι δηλώσεις αυτές του Pistorius, ότι δηλαδή η Γερμανία πρέπει να επανεξοπλιστεί και να αναπτυχθεί μια γερμανική ταξιαρχία πλήρως πολεμική στη Βαλτική λόγω του κινδύνου πολέμου με τη Ρωσία, συνιστούν μάλλον μια … υποτροπή από τη δεκαετία του 1930.
«Προφανώς ο Pistorius υποτροπίασε στη Γερμανία της δεκαετίας του ’30….
Βλέπουμε ότι σήμερα η Bundeswehr μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε Wehrmacht όσον αφορά τόσο τις ενέργειες της όσο και τις ανακοινώσεις, όπως η παροχή όπλων στην Ουκρανία που αποτελεί έδαφος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης» υποστήριξε ο Rogov.
Όπως είπε, όλα αυτά συμβαίνουν λόγω του ότι η γερμανική οικονομία είναι στα τάρταρα λόγω της εχθρικής της στάσης προς τη Ρωσία.
«Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση Scholz προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των κατοίκων της Γερμανίας από τα οικονομικά προβλήματα και την πτώση του βιοτικού τους επιπέδου στα στρατιωτικά ζητήματα και στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία», επισήμανε ο Rogov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης