Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο ηθοποιός David Gail του «Beverly Hills 90210» - ΄Αγνωστη η αιτία θανάτου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο ηθοποιός David Gail του «Beverly Hills 90210» - ΄Αγνωστη η αιτία θανάτου
Ο David Gail ήταν ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο ηθοποιός David Gail, που είχε υποδυθεί ως Stuart Carson τον αρραβωνιαστικό της Brenda Walsh που υποδυόταν η Shannen Doherty στο «Beverly Hills, 90210».
Η αιτία και η ημερομηνία θανάτου δεν ανακοινώθηκαν, όμως το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό στις 20 Ιανουαρίου η αδελφή του, Katie Colmenares, στο Instagram.
gail3.JPG
«Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε μια μέρα στη ζωή μου που να μην ήσουν μαζί μου, στο πλευρό μου, πάντα ο καλύτερος φίλος μου, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε», έγραψε η αδελφή του.
«Θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφο, αγαπημένο, καταπληκτικό, άγριο, ανθρώπινο ον. Θα μου λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε ημέρας για πάντα, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος», πρόσθεσε.
katie.JPG
Ο David Gail

Ο David Gail ήταν ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός στα μέσα και τέλη της δεκαετίας του 1990.
Ο μεγαλύτερος ρόλος του ήταν στη σειρά «General Hospital», στη σαπουνόπερα του ABC «Port Charles», στην οποία εμφανίστηκε ως Dr. Joe Scanlon σε 216 επεισόδια κατά τη διάρκεια μιας σεζόν από το 1999 και το 2000.
Εμφανίστηκε σε 22 επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Robin's Hoods» το 1994 και το 1995 ως ο χαρακτήρας Eddie Bartlett, σε 34 επεισόδια της σειράς «Savannah» το 1996 και 1997 στον ρόλο του Dean Collins.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης